-->

17.11.2012

Roadtrip Pohjois-Karjalaan

 

Ollaan siis tehty musikaalia Pohjois-Karjalaan koko syksy ekasta koulupäivästä lähtien. Tällä viikolla meil oli sit vihdoin esitykset, yhteensä viis show'ta. Olin viime vuonnaki mukana teatteriproggiksessa meijän koulussa ja fiilikset oli aikalailla samanlaisia. Eka tuntuu tosi kivalta mut sit kun harjotukset alkaa venymään ja aikaa menee niin kyllästyttää koko homma. Lopulta kun esitys on hiottu jo melkeen valmiiks ja sit esitetään se niin on taas ihan mahtifiilis et saa olla mukana. Oli kuitenki tosi helpotus vaikkakin tosi haikeeta et tää on nyt ohi!

alun harjotuksissa
pukuvarastoa
jonku perjantain pitkissä harkoissa super marimekko-mekko päällä

Mulla ei ollu mitään isoa roolia, ja olin monessa kohtauksessa mukana sellasina pieninä sivu- ja taustahenkilöinä. Mun suurin rooli oli bingoseuran matkaopas, josta mulla ei tosin oo yhtään hyvää kuvaa...Pääsin kans laulamaan soolo-osuutta yhteen biisiin, ja lisäks laulelin taustoja muutamassa muussa kappaleessa.

virallinen juliste ja erittäin onnistunut rajaus
kerran jouduttiin kesämekoissa pihalle paloharjoituksen ajaks
lopullinen lavaratkaisu

Näis teatteriesityksissä yks hauskoimmist jutuist on se et meil on aina ollu maskeeraajat jotka tekee hienot maskit ja sit voi ottaa tosi hienoja kuvia jossa näyttää ihan siltä et ois panostanu vähän :D Tällä kertaa meil ei ollu mitään erikoisia rooliasuja, kaikki meni aika perusvaatteissa koska meijän tarina oli aika perus. Siinä tarinassa oli tyttö ja poika jotka lähti kesälomalle Pohjois-Karjalaan...joo, kuulostaa tylsältä. Matkalla niille kuitenkin tapahtu kaikkee outoo ja tarina ei oollukaan enää nii tylsä. Kaikki kommentit joita mä katsojilta kuulin oli kyl ihan positiivisia.

tunnelmia bäkkärillä
pianisti
pari kuvaa näyttämövalaistuksessa
valmis musikaalitähti
Nyt vaan odottelen sit ens vuoden uutta produktioo :) Joskus luulin et oon syntyny lavalle, ja vaik nyt en enää ajattelekaa niin, oon silti aina innoissani messis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti