-->

1.12.2012

Lunta tulvillaan on kaunis talvisää

Kunnon eskimoilu on välillä ihan kivaa! Muistakaa hymyillä, ei myrtsejä naamoja!
Tää lumimyrsky mikä tääl "kehä III sisäpuolella" on riehunu, on kuulemma yks voimakkaimmist mitä on vähään aikaan nähty. Menin onneks perjantaina kouluun vasta iltapäivän puolella, niin pääsin kätevästi bussilla ilman suurempia ongelmia. Mua kyl huolestuttaa se, et miten tuun pääsemään kouluun tän talven yli, kun junalla oon tosiaan aina matkaa taittanu. Voisin tietty mennä joka aamu bussillakin, mut sit olisin kovin aikasin koululla... En sit tiedä onko parempi liian myöhään, ku liian aikasin. Junal mennessä joudun vielä eka menemään bussilla asemalle,  niin jos ne molemmat on myöhässä nii ei hyvä...

innokkaimmat leikki lumisotaa koulun pihassa
kiitettävät kinokset talon edessä
 Oli oikeesti aika pelottvaa olla himassa ku koko ajan joku kolisi ja paukku. Puhurin ilkee ääniki on ku suoraan jostain kauhuleffasta. Ku lähin kotoa, niin lumi oli kinostunu tyylikkäästi oven eteen, mut se lähti kuitenki auki. Toisaalta noi luonnon muovaamat kinokset on ihan kauniitakin.

HSL ja VR oli yhessä aika pulassa
Nyt joku joka lukee tätä siel jossain "kehä III ulkopuolella", ajattelee et ne stadilaiset on urpoja uusavuttomia. Meillä tää juttu oikeesti vaan toimii vähän eri tavalla, esim. joukkoliikenne on aikas merkittävä juttu, ja sen takkuillessa moni homma suistuu raiteiltaan.

Toivotaan nyt sit kuitenki, et ku tätä lunta tulee, niin se jäis. Valkonen joulu on aina valkonen joulu. Ja muistakaa et Facebookin lumipäivitykset on hauskoja ja tarpeellisia. Lumipäivityksist ei saa valittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti