-->

30.12.2012

No more champange

Vuos 2012 lähenee loppuaan niinku jokainen varmaan hyvin tietää. Aattelin koota tähän vuoden parhaat tapahtumat, mut sit ku aloin miettii, nii tää vuosi on ollu tavallisempi ku yleensä enkä kohdannu mitään suurii muutoksii. En kyl tiiä, voiks minkään vuoden sanoo olevan tavallinen...aina tapahtuu jotain jännää ja spessuu. Kyl mä oon ainaki saanu monii uusii tuttui. Must on kivaa tutustuu uusiin ihmisiin tyylillä "Moi, kiva laukku, tykkääks Titanicista?" Tutustuin joskus mun yhteen hyvään kaveriin ku menin sanoo "Moi, en tunne täst ruotsinryhmäst ketään nii voinks istuu sun vieres?" :D Jotku tyypit on sellasii, et niille riittää niitten omat kaverit eikä voi ees jutella toisille...tylsii sellaset, must on just kivaa jutella eri tyyppien kans ja tutustuu ihmisiin!

On kans hulluu, miten nopeesti tää vuosi tavallaan on menny, mut toisaalt taas niin hitaasti. Must tuntuu et jotku jutut ei oo ees tapahtunu tänä vuonna, joskus kelaan, et onks viime keväästäki "niin kauan". Täs kuitenki muutamii huippuhetkii kuvina (ja vähän tekstii), voilá!

Teatteriproggikset

Keväällä esitettiin meijän koulussa Aristofaneen komediannäytelmä Pilvet jostain antiikin Kreikan ajoilta.
Syksyllä taas tehtiin ihan omaa musikaalia Pohjois-Karjalaan.Mopokesä

Tänä kesänä vaihoin hevoset hevosvoimiin. Sain kevarikortin loppuvuodesta 2011 ja ajelemaan pääsin siis vasta tänä vuonna. Oli superii ku pysty kesällä  vaan sanoo "Hasta luego, mä lähen mummille", ja ajaa sinne ite. Mun veli ajo muutamii crossikisoi vaihtelevalla menestyksellä, ja mä pääsin kokemaan sellasta "oikeeta varikkoelämää" "mekaanikkona". Lisäks pääsin iteki taas ajamaan crossii kesällä, oi innolla ootan ens kesän jatkoo.


Oikee työpaikka

Oon ollu aijemminki kesätöissä, mut se on ollu sellast pimeetä työntekoo (onkohan tää nyt ihan viisasta sanoo täs... :D). No, joka tapaukses olin vanhainkodissa kuukauden, ja se oli kyl kokemuksii antava juttu. Oon kuitenki absoluuttisen varma, et tää toimitusjohtaja on mulle se oikee ammatti lähihoitajan sijast.

Suomen parhaan lukion epäonnistunu oppilas

Kevääl oli huippuu, ku meijän lukio oli Suomen lukiovertailun ykkönen. Mä en tosin ollu vaikuttanu siihen millään lailla. Vaikka mun keskiarvo oli viel keväällä yli ysin, olin henkisesti epäonnistunu koulutyössäni ylä-asteen jälkeen.

touchscreen älypuhelin jota mun ei koskaan pitäny hankkia
eräretkeilyy (Mä yleensä en julkista mun kaverien naamoi mut tää oli nyt poikkeus, nauttikaa. Kiitos-anteeks.)
veneilyy kaunis hymy kasvoilla - tilannekuvat=parhaat kuvat
Helsinki - World Design Capital 2012

Riikka-Maria Eva Serefina Christina kuittaa, antaa rikottavii uudenvuodenlupauksii yrittäen parantuu ihmisenä ja ennenkaikkee toivottaa kaikille ihan supermahtii uuttavuotta 2013!

Viel tähän loppuun vuoden mahtavin biisi, fiilistelkää sitä ku vuosi vaihtuu :)

2 kommenttia:

  1. Toimitusjohtaja, ajattelitko perustaa oman makkaratehtaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mul on jotain muuta mieles :D Tosin makkaratehdas saattais tääl Suomessa menestyy erityisen hyvin!

      Poista