-->

20.1.2013

Siitä tulikin Lauri Janne Eriknooa Aleksander Casimir
Tänään saatiin taas tuntee pyhä kosketus from Heaven (En tykkää käyttää sanaa Taivas, koska se antaa väärän kuvan niist mestoist. Eihän kukaan nyt oikeesti voi tietää onks se "Taivas" taivaalla vai missä...). Anyways, mun minimies-serkku joka synty marraskuussa, sai nimen. Ja ei, se nimi eli ollu toi otsikossa mainittu onneks. Meil on muidenki serkkujen nimibileissä ollu sellanen nimenveikkausjuttu ennen nimen antoo. ja tätä jätkää oltiin monessa lapussa veikattu Henriks - minä mukaan lukien - mut ei siitä sitäkään sit tullu. Hyvän nimen poika sai mut jääköön se valittujen kerhon keskuuteen.

Pakko muuten sanoo, et en salee kuole nauruun ku jokatoinen, ellei useempiki, sukulainen kysyy mult parin tunnin sisässä siitä, tuodaanko suvussa kulkeva kastemekko seuraavaks mulle säilöön. Hehhhhheh! Lisäks oon harmistunu kovin siitä, et mulle ei oo suotu sellasta herttasta pitsiröyhelömummoa. Mun mummon käytöstavat unohtu samaan lasiin tekohampaiden kanssa ja se nauro koko papin selostuksen ajan millon millekin niin, et mä joka siinä vieressä istuin, sain hävetä kauniit silmät päästäni.


Aamul kävin kans superserkkuna mun kahen muun serkun kans tuolla ulkona hankihyppelyllä ja ofc mäkin otin noita kuolettavan tylsiä oksakuvia. Sydän melkeen itkee verta ku lataan näitä häpeissäni tänne. Pakko kuitenki myöntää, et tuol on todella kaunista ulkona.

8 kommenttia:

 1. Tykkään siitä, että sulla on hauska ja omaperäinen tyyli kirjoittaa! :) Todella nätti toi sun mekko!

  VastaaPoista
 2. oi ompas ihanan omaperäinen blogi! kuvat on tosi ihania:)

  http://jennabloggerlwwy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihanasti sun hiukset on tässä! :)

  VastaaPoista
 4. Voi eii sulla on niin ihanat hiukset!<3 Ja oot muutenki tositosi kaunis ja tää blogi on kiva. :)

  http://unelmat-todeksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista