-->

25.1.2013

Tänään lintsasin ja luin vähän
Tänään oli niin mahti talvipäivä ja kotiin puolenpäivän jälkeen tallustaessa otin pari mahtifotoo. Oisin menny aurinkohankijuoksulenkille jos mun jalat ei ois nii ******** jumissa. Tänään oli kans jakson vika koulupäivä ja koska en jaksanu mennä yhon tunnilla rahamuseoon pääsin ajois. On muute hullun hauskaa ku kaikki maikat keksii joka kissanristiäismuseon joka kurssille vaan siks, et ne nyt sattuu olemaan siinä koulun kyljessä.

Mun veli on ollu pari päivää himassa kipeenä ja olin ihana sisko leipoessa sille naminamipullaa. Oon ollu muutenki ahkera kun siivosin mun huoeen, syynä aamunen meikkivoidesiveltimen tipahtaminen lattialle ja sen seurauksena järkyttävän villakoirasukukokouksen löytyminen. Maanantaina alkavaan koeviikkoon lukemisen alotan sit salee huomenna, tänään luin asetta laadukkaampaa OffroadProta. Huomatkaa et toi yllä näkyvä kuva kirjan sivuista ei oo mun kirja, mun oli vaan pakko ottaa kuva ku näin, et Saralla oli alle(yli)viivailu lähteny vähän käsistä.

Ja sit ihan btw mua on viime päivinä alkanu ihan suunnattomat paljon ärsyttää tää kuusessa asuminen (en siis ASU missään keskustassa, en edes kovin hyvien kulkuyhteyksien varrella). Meijän autokoulumaikka sano aika osuvasti, et ne quuseiskalla (Q7) töihin keskustaan ajelevat porvarit vois esim. käyttää julkista liikennettä ja pelastaa maailmaa (ok, ei se ihan noi sanonu mut melkee). Sen takii, et ne nyt kumminkaan ei sitä tee, täältä ei mee busseja about ikinä. Lisäks mua ärsyttää toi tunnin matkustaminen noilla ruuhkaroskateillä, jos lentäisin nii matka kestäis ehkä 10 minuuttia. Ou mä haluun muuttaa johonki ihanaan vanhaan kivitaloon lähemmäs sitä "stadin ydintä".

Oon kans superylpee ittestäni koska sain ens jaksoon tarvittavat kurssimuutokset ja tenttiluvat hoidettuu ajoissa kuluvan jakson puolella! Hain myös mun matikankokeen, mut se oli vähän noloo koska tiesin, et sain vähän huonon 5½............... se maikka sillee varovasti sano "Jos mitään maailmaamullistavaa ei tapahdu nii jättäisin YO:ssa todennäkösyyden tekemättä" jepjep, tenttikää matikka! Meitsil lähtee ens jaksoon jo toinen tenttikurssi perään.

8 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen, millasta on asua keskellä ei mitään. Yks ruokakauppa ja seki on kooltaan hyvin pieni. Mitään muuta täällä ei ole. Automaattikin puuttuu. Onhan tässä hyvätkin puolensa, mutta ite oon ainakin niin kaupunki-ihminen, et varmasti joskus muutan Turkuun tai Tampereelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D me nyt asutaa sentää täs kehä III varres (toi tie), et ei nii kaukan sivistyksest :D

   Poista
 2. ohgosh oon koko elämäni halunnu harrastaa crossia ! ja joskus jopa tulee ajettuaki, mutta siihe johki kymmenee kertaa vuodes se sit jääki..
  ja toi sun banneri on niiiiin ihana ! :--D <3
  RAKASTAN tätä sun blogia ja miten jaksat laittaa paljon kuvia ja kirjottaa paljon. Tottakai mä lukijaks jään ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, saat mut niin iloseks :D Tää on hassuu, et ennen blogii tiesin yhen crossitytön, nyt monet jotenki "löytää mut" ja tiiän jo aika monta :D Kiitos sulle tosi paljon <3

   Poista
 3. Vouu kun kiva blogi!!:) Kirjoitat niin kiinnostavalla tavalla, että sitä jaksais lukea vaikka kuinka kauan :D

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosi paljon! Tiedän ainaki onnistuneeni jos jaksaa lukee :D

   Poista
 4. sun kirjotustapa on jotenki tosi kiva!:P ja ihania isoja ja selkeitä kuvia ja vielä paljon! :) kiva blogi!

  VastaaPoista