-->

18.1.2013

Voiks rock-uskottavuus tosiaan katoo?Etelä-Suomessa oli kuulemma joku vaarallinen pakkasraja ylitetty. Vaikka oonki supereis kevätfiiliksis nii muistan aina näinä päivinä todellisuuden. Keskitalven kauniit ja aurinkoiset päivät on kylmiä ja leudot päivät harmaita...keväällä aurinko jo lämmittää. Aurinkoki vissii pihtailee näin talviaikaan... Mut älkää ymmärtäkö väärin, tykkään edelleen talvesta.

Oon kans ottanu nää mun elämän uudistukset aika tosissaan...Näin luki mun oikeen käden Facebookseinällä taas äskettäin:
"Vie mut johonki hevirokkikauppaan äkkii shoppailee, mun vuosii sit kaikkien tuntema rockuskottavuus on kadonnu Ressun lukion kivijalkaan...Oon oikeesti sitä mieltä et Cheek on aika hyvä :D tekis mieli piilottaa pää puskaan!"
Oikeesti mun on pakko myöntää et tykkään jopa PikkuG:stä, vaik se buumi meniki ohi jo kymmenen vuotta sit. Suosittelen oikeesti, ne sanotukset on aika syvällisii.

Ja sit ihan btw laitoin taas eilen pitkäst aikaa itseruskettavaa, koska ajattelin alottaa keskitalven rusketuskuurin ennen wanhoja. En tiiä kertooks alla oleva kuva enemmän ku tuhat sanaa, mut pointti oli jokatapaukses se, et mun käsi on kauniisti luonnollisen läikikäs.
Jos joku ei viel tajunnu, mul on taas olen kaunis-laulan hyvin-olen super - fiilistelyjakso. Syystä että tunnen itteni mahollisimman hehkeeks, uskallan näyttää kameraan (toisinaan mua hävettää kutsuu tota kamerks) mahollisimman epähehkeetä naamaa, enjoy!Sometimes it's good to be very ugly!

12 kommenttia:

 1. ohohoo ei jumaleissön sähä oot ihan mahtava! todellaki jään seuraa täältäKIN päin:D

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi ja nätti banneri !(:

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kiva kirjotustyyli! Ihana banneri:)

  VastaaPoista
 4. Vaikutat aivan mahtavalta ihmiseltä! ja oot oikeesti kaunis, ei sen pidä olla vaa kausi jollon tunnet että olisit:)

  http://janinah-noboundaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, saat mut hymyilee :)

   Poista
 5. Voi että, kun vaikutat ihanalta ja hauskalta ihmiseltä! Kirjotat ihan mahtavasti ja hauskasti ja oli todellakin ihana lukee tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaset kommentit saa mut vaan hymyilee :) Oikeestaan en ees oo ajatellu kirjottavani mitenkää erityisen hauskasti, mut moni sanoo samaa ja kai se on pakko myöntää :D

   Poista
 6. ihana blogi!! taidankin jäädä seurailemaan!;)
  jos kiinnostaa, tässä meitsin blogi:
  http://greetingsfromstage.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits sulle! :) Ja tottakai käyn kattelemas!

   Poista