-->

20.2.2013

Talvilomailua

Lähettiin maanantaina ajamaan mökille Mikkeliin, ja auto oli taas faijan kamoista enemmän kun täynnä. Monissa perheissä on tapana valittaa siitä, että naisilla on paljon kenkiä, naisilla kestää ja naiset pakkaavat liikaa tavaraa matkalle. Meillä on meidän isä. Maanantaina mökille tuli myös mummo ja ukki mun 4-vuotiaan serkkupojan kanssa, ja tääl on ollukki aika hulinaa koko ajan. Maanantaina startattiin talviurheiluviikko vetämällä mönkijän perässä hiihtäjää (mä ajoin, mun veli tuli laskettelusuksilla perässä). Oltiin itseasias menossa crossiradalle vähän hyppimään niillä suksilla, mut tie radalle oli niin tukossa lumesta, et päädyttiin ajamaan ihan tietä pitkin.

Tiistaina mentiin katsastamaan Juvan Hasa, pieni laskettelukeskus keskellä metsää meijän suvun alkuperäsen kotipaikan kupeessa. Oli hauskaa päästä taas mäkeen, rinteet oli hyvässä kunnossa ja aurinko paisto melkeen koko ajan. Tänään eli keskiviikkona lähin vähän testaamaan ikivanhoja mun ukin laskettelusuksia (toi vika kuva) meijän mökin pihamäessä, ja huonosti kulki. Tollaset vanhan mallin liian pitkät sukset ei käänny kyllä mihinkään ja olinki kumollani tuolla hangessa pari kertaa. Nyt ois tarkotus lähtee kokeilemaan tota mönkimishiihtämistä niin, et mä oon suksilla. Katotaan mistä puusta mua saadaan kohta kurkottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti