-->

29.3.2013

Kuka muistaa mitä pitkä perjantai oikeesti merkkaa?


Pääsiäinen lähti tosi hyvissä ja jälleen kerran aurinkoisissa merkeissä käyntiin. Oikeesti tänään, eli pitkänä perjantaina pitäis vielä ilmeisesti paastoilla ja kovasti surkutella, eikä laitailla värikkäitä tipukuvia mihinkään. Anyways, nautittiin veljen kanssa auringosta sekä sulista teistä ja pyöräiltiin tonne maaseudumpaan moikkaamaan tuttuja ja koiria. Tänään oon kans syöny suklaata, se niistä terveistä elämäntavoista ja niin edelleen. Maistettiin kans tota juustokakkua jonka ohje löytyy alempaa. Kakku oli oikeen hyvää, mut suosittelen, et jättäkää pari liivatetta pois. (En siis todellakaan usko, että kukaan noita nyt alkais tekemään.)

Kuvailin kans just kaikkee pääsiässettii kotona, ja kun olin ottanu joku sata kuvaa mun surkeella kameralla, keksin, et olisin voinu käyttää isipapan kameraa. Otin pari testikuvaa silläkin sitten ja oijoi, haluun niin paljon oman uuden kameran. Faija ei oikeestaan hirveesti tykkää siitä kun käytän sen kameraa, ja niimpä oonki luvannu, et jos ja kun tai vaikka en saan kesätöitä niin ostan uuden kameran kesällä. Näissä surkean materialistissa tunnelmissa muistelen pitkän perjantain tapahtumia kaiholla.


18 kommenttia:

 1. kivoi kuvii :) kiva blogi muutenki (:

  VastaaPoista
 2. kiva blogi ! ja toi kakku näyttää hyvältä.:p <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näyttäähän se juu :D

   Poista
 3. tosi kivoja kuvia ja tosi kiva blogi! :)

  myownwaybyjenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi tosi kivoja kuvia! Hyvähän se siellä Helsingissä missä näyttää olevan jo kevät, täällä maaseudulla on luntakin vielä niin hirveesti, ettei mitään kevätkenkiä voi vielä käyttää:D Ja näyttää muuteen todella herkulliselta tuo kakku!

  http://pinkypug8.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tää alkaa voiton puolella jo olemaan, kyllä se kevät sinnekin löytää!

   Poista
 5. iha sika kiva banneri!! ja oot kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikkaita kuvia :))!

  VastaaPoista
 7. Oi ihana banneri!!:)<3 Kivoja kuvia ja kirjotat tosi selkeesti :)!

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia täällä :)

  VastaaPoista