-->

11.3.2013

Laukun avaus

Päätin avata mun laukun tänne koska oon nähny niiin monia kivoja laukun sisältö-postauksia ja tykkään ite kovasti tutkia niitä. Naisten pohjattomat käsilaukut on aina tosi mielenkiintosia, ja ne on sellasta jokaisen yksityisaluetta. Faktahan tosin on, et about joka laukusta löytyy about samoja arkisia juttuja. Ja siis laukkuahan vaihdan melkeen joka päivä, johtuen mun hyvin eri mittasista koulupäivistä. Niinä päivinä kun tarviin kahta kirjaa yheksän sijasta, otan tietty pienemmän version kun multikirjanraahauspäivinä.

Ostin tän hyvin kestävän laukun tosiaan joulualeista, mut tää ei näköjään ollukaan ihan koulukirjojen kantamista varten joten noi hihnat ois katkennu hetkenä minä hyvänsä, jos en ois jesareineni ennättäny hätiin.

1. Koska kyseessä  on mun koululaukku, kannan mukanani kyniä ja muuta sälää penaaleissa. Tossa isossa kulkee mukana viivaustusseja sekä Stabiloita, ja toi Longchamp on mun sellanen joka tunnin peruspenaali. 2. Meikkipussi, joka on aivan liian pieni ja täyteen ahdettu. 3. Kännykkä (jonka aina onnistun hukuttamaan laukkuun), kuulokkeet ja tollanen mikrokuituliina millä saa pidettyä näytön kirkkaana, suosittelen. 4. Matkakortti ja avaimet kulkee tossa pienessä Marimekon pussissa, eikä katoo niin helposti. 5. Hiuslakka on kätevä sellasina päivinä kun kampaus vaatii kohentelua. En kuitenkaan aina kanna mukana noin isoa pulloa. 6. Lompakko, rahaa nyt saattaa aina tarvita. 7. Purkkaa! "Open a bag of gum and shuddenly everyone is your best friend." Syön tosi paljon purkkaa päivässä, pitää hammaspeikot poissa. 8. Kalenteriin merkkaan ihan kaiken. Puhelimen kalenterillakaan en oikeestaan tee mitään, koska oon niin tottunu kirjottamaan käsin ja raahaamaan tota mukana ihan mihin vaan. 9. Hiusharja ja kynsiviila on käteviä pinnansilotteluvälineitä. 10. Varsinki talvella mun iho on tosi kuiva ja käsirasva on ihan ehdoton + tietty huulirasva jonka meikkipussi kätkee. 11. Viime päivien kevätauringossa jopa aurinkolasit on tullu tarpeeseen, ei tosin viime aikojen vakiovaruste laukussa.

Ja hei, haastan teijät kaikki muutkin avaamaan laukkunne! :)

16 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä kiva postaus (:
  Iteki syön tosi paljon purkkaa, samasta syystä kun säkin :D

  http://s-s-leaveoutalltherest.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vähä hyvä postaus! Sullaki näyttää olevan kuulokkeet samanlaisella sykeröllä, millä omatki on ku ottaa ne laukusta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja niinhän ne tosiaan on :D

   Poista
 3. Kiva postaus ja muutenki sulla on kivan olonen blogi:) Liityin lukemaan :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan oloinen blogi! Ja munkin pitäis tehdä laukunsisältö postaus, kunhan vaan saisi aikaiseksi! :) Jään seurailemaan tätä sun blogia kyllä jatkossakin! :)

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisti vaikka oman mielipiteesi! Tai jos nappaa, jää ihmeessä lukijaksi =)

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja tee ihmeessä laukun sisältö! Käyn toki kattomassa sun :)

   Poista
 5. Tää oli hyvin tehty postaus laukun sisällöstä, toi 'jeesusteippi korjaa kaiken' oli ihana :D ♥ Olet todella kaunis!

  VastaaPoista
 6. Hah kirjotat jotenki tosi hauskasti ja hyvin toteutettu postaus, tykkäsin! :) http://likeimtheonlygirlintheworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. kirjotat tosi kivasti ja tää postaus oli tosi ihana :3
  jään seurailemaan vähän aikaa ja jos kiinnostus herää liityn lukijaksi :)
  www.heininoma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon :) siitä vaan!

   Poista
 8. Ihania kuvia ja tosi kiva tää postaus! :)

  VastaaPoista