-->

28.3.2013

Must on tullu urheiluhulluNiin siinä kävi, että mustakin tosiaan tuli urheiluhullu. Oon kyllä aina tykänny urheilusta, mut aijemmin mun urheilut rajottu talvella lasketteluun, satunnaisiin crossitreeneihin sekä ratsastustunteihin, muuten sit vaan kesään. Vihasin vielä vuos sitten juoksemista melkeen yhtä paljon kun jalkapalloa, mut syksyn tapahtumista johtuen sain virtaa jatkaa liikkumista myös sen jälkeen kun rullaluistimet oli pakko jättää kaappiin.

Mä en siis tosiaan treenaa mihinkään, enkä jalallani mihinkään kuntosalille tuu astumaan. Musta treenaaminen on vaan sairaan hauskaa ja saan siitä niin paljon energiaa ja positiivista mieltä, et haluun vaan jatkaa. Innolla oottelen kans tässä vaiheessa kevättä, et pääsee pyöräilemään ja saa kaivaa ne rullaluistimetkin sieltä kaapista (tai oikeestaan ei tarvii kaivaa, koska faija lupas ostaa mulle uudet luistimet!).

Ja apua, huomasin tossa peiliposekuvassa jalan kohalla tollasen ihme heilahduksen, joka näyttää ihan siltä, et toi kuva ois jotenki photoshopattu! EI SE OO! Nii ja siis koska en oo missään suhteessa treenaamisessa tosissani, en myöskään juo niitä ällöjä proteiinijuttuja, ja toi mun shake on ihan tollanen oma versio jonka ravintoaineita en oo mittaillu.

4 kommenttia:

  1. Voi kun olet kaunis!
    kurkkaile --> clarahappilyeverafter.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tää on tosi kiva postaus ja oot superkaunis:)

    VastaaPoista