-->

1.3.2013

Oisko kevään eka päivä?


Voi huh mikä loman jälkeinen viikko takana. Keskiviikkona rupesin blondiks (oon todella pahoillani tästä laatukuvasta) istuen neljä tuntia kampaajalla. Mun ihana vakiokampaaja ois istuttanu mua siinä vielä pidempäänki, mut mun piti ehtiä bussiin nii jätettiin sit vika suoristuskiillotussilaus tekemättä. Kampaajalla käynti on kyllä ihanaa ja niitä juttuja kuuntelee aina hymy korvissa. Meil oli kans parit esseepalautukset täs nyt jo, koska kohta tulee ylppärit ja maikat haluu muut turhat äkkiä pois alta. Muutenki viikko on kyllä ollu kiireinen ja koulutyön täyteinen.

Tänään söin ekan kerran elämässäni sushia, koska sushihullu ystäväni Oona puoliks pakotti. Näin supermereneläväallergiskammoisena en tosin suostunu niitä limaöklöjä kaloja suuhuni pistämään, mut noi kolme palaa oli sit jotain vegeversioita. En nyt voi sanoa, et oisin mitenkään rakastunu tohon ruokaan, mut en mä sitä mitenkään pahana pitäny ja must tuntuu, et haluun kyl mennä joskus toisteki sitä syömään. Kävin kans hypärilläni kiertelemässä kevään saavuttamaa keskustaa ja näytin varmaan ihan joltain tyhmältä turistilta kuvaillessani kaikkea. Ja on muuten fakta, et sitä fiilistä kun kävelee asfaltilla ei tänään voittanu mikään.

Eilen tosin äskeisen fiiliksen voitti joku. Meil oli illalla melken bileet. VAROITUS! SEURAAVA LAUSE SISÄLTÄÄ MOTOCROSSHEHKUTUSTA. Suomi (Finland) saa ens kesänä motocrossin kovimpien luokkien MX1 JA MX2 kisat tänne meille omaan maahan!!! Siis mä en yleensä meinaa pyörtyy, niinku en nytkään, mut jos mulla ois siihen taipumusta nii oisin varmaa sit pyörtyny. Suomessa ei oo nyt pariin vuoteen ollu MM-sarjan kisoja ollenkaan pienen suosion takia, ja nekin kisat joita tääl on ollu, on ollu astetta vähemmän arvostettua MX3-luokkaa. Ja siis nää tulevat kisathan järjestetään koska ilmeisesti Venäjän kisat on jostain syystä peruuntunu. Mut siis kaikkii kinosti ja mua erityisesti ja kun vaan saan tarkemmin tietää päivämäärät nii mun kalenterista se ei liiku edes mummon hautajaisten takia. Jos siel joku innokas crossityyppi lukee niin otan vapaaehtoista seuraa kisayleisöön :)

P.S. Tää Blogger tosiaan v****ilee mulle, ja alan koht itkee ku tää ei suostu vaihtaa tota mun ulkoasuu.
P.P.S. Kyselkää ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä! Oon saanu vast ihan muutaman kysymyksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti