-->

10.3.2013

Sunny SundaySuosittelen viikonloppuja yksin himassa. Siis ihan yksin. Ei tarvii miettiä mitä tekee, syö tai miltä näyttää. Ei tarvii ottaa muita huomioon ja saa rauhassa tehdä töitään. Ei tarvii kuunnella ketään eikä miettiä mitä sanoa. Saa olla suihkussa tunnin tai mennä lenkille keskellä yötä. Voi kattoo lauantai-illan leffan olohuoneen telkkarista ja laulaa keittiössä. Tää tunne on oikeesti niin jees ja kaikessa vapautuneisuudessaan unohtaa helposti tehä matikan tehtävät.

10 kommenttia:

 1. Se on kyllä niin totta et yksin on iha mahtavaa :DDD Nii vapaa olo :> Ootan kyl et pääsen muuttaa ja saan olla yksin! Ehkä se pidemmän päälle ei sit olekaan niin kivaa jos on iiiihan yksin, mutta äkkiäkös niitä kavereita hommaa niin saa vähän sosiaalista elämää :) Toi sun uus hiustyyli on kyllä tosi kiva :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mäki haluun kyllä muuttaa jo asumaan omilleni...ärsyttää täällä pusikossa asua! ja kiitos, iteki oon kyl tosi tyytyväinen :)

   Poista
 2. oot todella kaunis ! :) tosi ihania kuvia täällä!

  VastaaPoista
 3. ihana blogi, liityin ! :----)

  http://theskyisnotlimit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihan kiva banneri ja blogin nimi erottuu kaikkien mylife- nimisten joukosta, laukunsisältö oli hyvin suunniteltu ja onnistunut, tykkäsin. tekstikin on kivaa, mutta kuvien aiheta voisi parantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toso paljon palautteesta! :) Oon iteki just usein tosi tyytymätön kuviin, ja voisin oikeesti panostaa niihin enemmän :)

   Poista
 5. Kiva toi valkonen paita:) Ja oot tosi nätti:)

  http://neasstory.blogspot.fi/

  VastaaPoista