-->

23.3.2013

Uus crossitiimi MM-sarjaan

Innostuttiin veljen kanssa suunnittelemaan jälleen kerran meijän mahtavaa tulevaisuutta, ja koska oon niin taidokas kuvankäsittelijä, et mun mechanical designer-isäki hämmästelee, tein meijän crossitiimille oman hienon logon, joka oli nyt tultava tänneki julkasemaan. < Tulipa pitkä lause. JOS mun veli lukis mun blogia niin se sais tässä ja nyt tietää olevansa mahtava, mut oma ongelmansa. Vaikka mun veli onki ihan maailman paras ja oon superonnellinen, et niinku kusipäisellä tyypillä kun mä, voi olla noin mahtava veli, sen mielestä blogit on täyttä just sitä (niinkun varmaan melkeen kaikkien poikien mielestä). Se muuten uhos just "Sit ku mul on kaks poikaa jotka kiertää MM-sarjaa." Nojooo...tää nyt oli vähän tällanen turha, öitä!

8 kommenttia:

 1. ihanan selkee tää ulkoasu, kiva lukee! ja iha näin btw mäki haluisin alottaa motocrossin mut porukat on erimieltä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti :D Must on hauskaa ku oon tän blogin kautta löytäny paljon motocrossinnokkaita tyttöjä! tyhmää jos sun vanhemmat ei anna :( vaikka onhan tää lajina sellanen ihan liikaa aikaa, rahaa, vitutusta ja tietotaitoo vaativa.

   Poista
 2. MIEHET ! mäki kirjotin ihanan söpöilytekstin mun parhaast kaverista jossa kerron kuinka hirveän tärkeä se mulle on.
  Toki sitte linkitin tekstin sil mun kaveril ni se vaa tokas "En lue blogei. Ne on nii kuraa kaikki!" :C se ei siis saa koskaan tietää mitä aattelen siitä, koska en tuu enää niin kovasti herkistymään :D

  Tosi kiva toi logo :) hoho, tulipas pitkä kommentti, toivottavasti jaksat lukea :D

  http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai jaksoin lukee! :D tollaset söpöilytekstit kavereille on hyvä jakaa Facebookiin :D

   Poista
 3. tulevaisuudessa teillä varmasti on tollanen crossitiimi :---D !

  VastaaPoista
 4. sul on tosi kivan olonen blogi :) jäin lukijaksi :)

  ja jos jaksat ni käytkö tsekkailee mun blogin ? :)
  http://mari-livemylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Käyn tietty kattomassa!

   Poista