-->

19.4.2013

Ananaskirsikka on auringon kanssa saman värinenIhan aluks on pakko sanoa, et on niin syvältä huomata tässä kuvien lisäilyvaiheessa se kun jonkun kuvan tekstistä puuttuu kirjain, eikä sitä oikeestaan voi enää muokata koska meni jo. (Kuva numero 5 tarkoittaa siis cHillailua.) Tänään mulla oli koulussa ruhtinaalliset kaksi tuntia koska mun ranskantunti oli peruttu syystä, että siellä oli mun lisäks yks oppilas. Olin sit kotona jo yhen aikan ja pääsin todistamaan faijan sairaslomailuaamuidylliä. Täällä se popitti jotain Iskelmä-radiota ja dataili aamiaissämpylän kanssa. Sit leivoin pitkästä aikaa pullaa, koska faijan joku random pingisseura pitää jotain kahviota jossain kisoissa huomenna ja se faija laitto mut hoitamaan aikasen koulunlopun kunniaks nää leipomishommat. Kidutusta vaan tällanen, et koko talo tuoksuu korvapuustille mut niitä ei sais oikeestaan syödä.

Mut jotain muuta söin. Söin tänään ekaa kertaa elämässäni ananaskirsikkaa. Menin kauppaan noiden kuivattujen hedelmien toivossa kun huomasin, et noi ananaskirsikat (mikä sana seki...) makso vaan 0,89€ rasia ja pakkohan mun oli sellanen ottaa. Mulla käy tällasten täysin uusien makuelämysten kanssa aina silleen, et en varsinaisesti tykkää niistä, mut silti tekis ehkä mieli maistaa joskus toistekin. Hyvänä esimerkkinä tästä on sushi, jota oon myös nyt syöny vasta kerran, ja sekin tosin kalattomana versiona. No joo, tähän väliin mun on pakko kertoo yks superhauska (hehheh) juttu. Menin tänään Anniinan kanssa pitkästä aikaa yhessä koulussa syömään ja koska mun tapoihin kuuluu puhua hyvin kriittiseen sävyyn kouluruoasta, arvostelinki siinä sit ilosesti salaattia limaseks ja nahistuneeks. Anniina sit siihen sano vaan hyvin pirteesti kuinka se on kaivannu tätä mun ääntä.

Eilen mulla oli toinen ajotunti ja pääsin jo ajelemaan ympyrää Töölöön (ok, ei ihan kirhaimellisesti ympyrää kumminkaan), ja oon tosi ylpee ittestäni ku oon niin pro kuski. Sillä nyt ehkä on jotain merkitystä, et oon ajanu jo kolme vuotta liikenteessä ja sitä autoaki on tullu testailtua sillon tällön. Kaikki kaverit jotka on jo autokoulua käyny, on vaan hirmu vihreitä kateudesta kun ne on varmaan joku kymmenen ekaa ajotuntia ajanu parkkipaikalla.

Mä toivottelen kuitenki hyvää viikonlopun alkua kaikille ja kehotan teitä nauttimaan ananaskirsikoista, sushista ja harmaan kosteesta kevätsäästä, kuitenki valitatte sit kesähelteellä. Toivottavasti joku luki tän tekstin tänne asti.

10 kommenttia:

 1. miksi kaikilla on herkullisia ruokia blogissaan nyt... :D ihanilta näyttää pullat ja hyvää viikonlopun alkua sinulle myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jengi tykkää syödä perjantaina (?) :D Kiitos sulle :)

   Poista
 2. Liian hyvännäköistä. Ihan kidutusta kattella tämmösiä :D

  VastaaPoista
 3. NamNam noi pullat..:D Sulla on todella ihana blogi ! Jään seurailemaan lukijana (:

  http://www.nuarenlikanelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. kiva blogi!(:
  http://thesneakergirl.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. sulla on tosi omaperäisen pirtee blogi, jos sillein vois sanoa! tykkään tosi paljon :-)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista