-->

17.4.2013

Autolla ajamista, taidekuvailua ja helposta elämästä valitusta


Kävin ajamassa autoa tänään, cool. Mun ajo-open mukaan oon nopeesti edistyvä tyyppi ja pääsinki jo tänään ihan oikeelle tielle (tosin hyvin pieniliikenteiselle versiolle) ajamaan. Huomenna kuulemma ois mahollisuus päästä muuallekin. On oikeesti siistii, et täytän reilun kahen kuukauden päästä 18 ja saan sen yhen kirjaimen lisää ajokorttiini. Mun ajo-ope oli just kans huippu, ja kun se piti tammikuussa teoriatunteja nii just salaa toivoin, et se laitettais mulle opeks. Siinä ajamisen lomassa keskusteltiin siitä, kuinka hemmetin työläitä on crossipyörät huoltaa ja miten nuorena mä oon motocrossiin hullaantunu. Ajaudun näemmä aina ajomaikkojen kanssa puhumaan moottoriurheilusta.

Asiasta toiseen, mulla on nyt aika chilli jakso, ja melkeen joka päivä hypäri jolla saan vähäsetkin läksyt tehtyä, joten palatessani himaan joka päivä ennen neljää, mulla on ihan älyttömästi vapaa-aikaa, enkä tiedä mihin kaikkeen sitä käyttäisin. On mullaki ongelmat. Nyt mun pitäis tehä ens vuodelle vähän kurssivalintoja ja seki on yllättävän hankalaa. Oon myös hämmentyny siitä, että vappuun on tänään tasan kaks viikkoa. Viime vuonna siihen aikaan oli jo puissa lehdet, nyt on lunta. Mua on muuten alkanu Salkkareissa sikana ärsyttämään se Iida, kuolis vaan anoreksiaansa nii ois hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti