-->

20.4.2013

Sinänsä on varmaan jees syntyä sinä päivänä kun viimesetkin lumenrippeet sulaa pois


Nyt tosiaan on se aika vuodesta kun ainakin joku sukulainen, yks naapuri ja muutama kummin kaima viettää synttäreitä. Meijän lähipiiri ei oo poikkeus. Oikeesti mun serkku täyttää 5 vuotta ens tiistaina, samana päivänä mun ukin kanssa (joka täyttää varmaanki 68), mut juhlat pidettiin jo tänään. Oon vähän kateellinen mun serkulle, kun sen vanhemmat, eli lähinnä mun setä, on niin innokkaita juhlajärjestäjiä. Mä en ikinä saanu kivoja synttäreitä pienenä, kun meijän vanhempia ei juhliminen kiinnosta vähääkään. Omat rippijuhlaniki järjestin ite. Anyways, paljon onnea Mikalle!

Aamulla oli ihanaa herätä jälleen auringon paisteeseen kirkkaalta taivaalta. Pakotin veljen aamulenkille ja käytiinki juoksemassa puolisen tuntia nauttien auringon lämmöstä, vaikka oli se kyllä vähän viheliäistä paikat ihan jumissa. Nää jumit puolestaan johtu siitä, et pääsin eilen pitkästä aikaa vetämään "sali"treenii ja nyrkkeilemään meijän autotallin päästyä talvirenkaiden säilyttämisen taakasta just siinä "treenialueella". On meillä kyllä aikas monipuolinen talli. Onko muuten vähän ironista (vai mikä se sivistyssana tähän olis?) ristiriitaista puhua samassa postauksessa kermakakusta ja hikitreenistä?

Nyt voisin lukea vähän Seitsemää veljestä, mahollisesti Seitsemää koiraveljestä. Meijän pitää puhua tosta kirjasta tällä äikänkurssilla Facebookissa meijän maikan kanssa. Jänniä uusia ulottuvuuksia tähän opiskeluun.

2 kommenttia:

  1. oi nam toi kaikki ruoka!♥ mulla tuli iha jäätävä nälkä ja herkkunälkä:D

    VastaaPoista