-->

15.5.2013

Elämäni viimeiset viimeiset viikot koulussa ennen kesälomaa

Vielä pienen pieni pala maailaiselämää kuvissa ja sitten asiaan. Mulla on tällä hetkellä lukion kakkosvuoden viimeset kaks koulupäivää edessä ja siitä sit lähetään koeviikon kautta lomailemaan. Tää ilouutinen on kuitenkin tarkottanut ihan älytöntä töiden kasautumista ja jos olisin stressialtis tyyppi, sterssaisin varmaan kovasti. Kaikkien töiden lomassa oon miettinyt tuota tyhjyyttään ja historian kirjoja ammottavaa kesälomaa. Miten epäreilua on se, että haen moneen kymmeen kesätyöpaikkaan ja joka paikasta tipahtelee viestejä "Ette tulleet tällä kertaa valituksi." En tosin ole turhautumiseni kanssa yksin, lähes kaikki tututkin ovat joutuneet saman kohtelun runtelemaksi ja kaikesta päätellen kesätyön saanti tänä vuonna tuntuu olevan yleiselläkin tasolla vaikeaa.

Koulutöiden puolella oon tosiaan edelleen painimatsissa matikankirjan kanssa, ja sain kokeen onneks sovittua ensi viikon maanantain sijasta koeviikon viimeiselle päivälle. Tällä alkuviikolla olen myös joutunut palauttamaan useita esseitä ja ryhmätöitä. Täysi-ikäisyyden häämöttäessä edistän myös parhaani mukaan sitä ainoaa syytä täyttää 18 (B-kortti), ja oon käynyt ahkerasti kiireen keskellä ajelemassa autoa. Onneksi aurinko jaksaa joka ikinen aamu herättää kauniiseen uuteen päivään ja muistuttaa miksi täällä eletään. Kaikella on tarkoitus ja jokaiseen ongelmatilanteeseen ja stressitekijään löytyy lopulta ratkaisunsa. Oon tottunut siihen, että kaikki kääntyy aina lopulta hyväksi jos asenne on oikea.

Oon muuten kattonu melkeen kaikki Suomen matsit ainakin sivusilmällä ja oon kyllä viiden miljoonan muun lätkäfanin kanssa superylpeä Suomen tän vuoden "superhuonosta" jengistä ♥ GO SUOMI!

2 kommenttia:

  1. Voi että ku tykkään tosta teidän rauhallisen näköisestä pihapiiristä :D Mullaki häämöttää koeviikko ennen lomaa, enkä myöskään saanu kesätöitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tää on siis tosiaa mökiltä ja siellä on kyllä ihanan rauhallista! Tylsää, kun melkeen kukaan ei tunnu saaneen töitä :(

      Poista