-->

10.5.2013

Helatorstain suursiivous ja vähän kevätkukkia


Helatorstai - mikä ihana keksintö jostakin Raamatun ajoilta, päivä jonka viettosyytä harva tuntee. Se oli mulle todella hyödyllinen tällä kertaa. Heräilin torstai-aamuna jo hyvissä ajoin siinä ennen kymmentä ja olin heti aamusta tosi pirteä. Hiuksia laittaessa keksin pyyhkiä pölyjä mun hyllyn päältä ja niinhän siinä sitten kävi, että suoritin oikean suursiivouksen mun huoneessa ja päivästäkin tuli taas vapauttavan meikitön laittautumisen jäädessä kesken siinä siivousvimmassa. Siivosin mun jokaisen kaapin ja laatikon sekä imuroin, pyyhin pölyjä, pesin ikkunan ja kiillotin kaikkea mahdollista. Tavaraa lensi roskiin arviolta jätesäkillinen, joten tän siivouksen aika oli todellakin oikea.

Nää kuvat ei nyt varsinaisesti liity siivoukseen, koska oletan, ettei ketään kiinnosta kattella kuvaa imurista. Pontti on se, että löysin vanhoja aarteita ja aloin miettimään sitä, tarviinko oikeasti viittä pinkkiä kynsilakkaa. Meikkilaatikon kätköistä löytyi myös pullonpohjallinen Snoopy-hajuvettä ja mun heavy-angsti-seiskaluokan ajoilta olevaa hyvin tummaa huulipunaa.  Poistoon lensi edellämainittujen lisäksi myös mm. kasa huonoja, rumia ja vanhoja koruja. Toi kirjepaperipakkaus ja pyhäkouluvihko jostakin kymmenen vuoden takaa oli taas ylisöpöjä löytöjä ja muistoja, joita en halunnut heittää pois.

Kannustan kaikkia näin aurinkoenergian säteilyttäminä siivoamaan kaappien synkimmät kolot ja heittämään armottomasti pois kaikki turha. Kun on luopunut jätesäkillisestä täydellistä roskaa, voi paremmalla omatunnolla shoppailla uusia kivoja juttuja. Lisäksi mulla tuli ainakin sellanen fiilis, että kaikki "positiivinen energia" pääsee paremmin virtaamaan kun kaappien hyllytkin on vähän väljempiä. Joskus ihmettelen vaan sitä, miten kaikki tuo turha tavara mahtui noihin kaappeihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti