-->

29.5.2013

Hymyä Lönnrotin puistikossa


Tänään se viimein loppui, koeviikko meinaa! Kukaan ei oo varmasti välttynyt kuulemasta mun valitteluja matikan laskemisesta viimeisen...ööö....pitkän ajan aikana, ja tänään tein vikan tenttikurssin kokeen fiiliksillä hyvin meni. Muut koeviikon kokeet saatinki tänään jo takasin, ja ihan hyvinhän mulla meni - ainakin voin nyt ihan kevyin mielin vaihtaa vaihteen kohti lomaa. Oon kulkenu ihan koko päivä suu hymyssä ja oon kyllä sitä mieltä, että hymy on ihan maailman paras asuste. Aamulla kouluun kävellessä vertailin vastaantulevien naamoja, ja tulin siihen tulokseen, että ne jotka hymyilee tai edes silleen ei-myrtseilee antaa ittestään hirmu paljon positiivisemman kuvan. Sellaset tyypit, jotka kävelee nenä pystyssä suupielet alaspäin kääntyneenä on mun mielestä jotenkin bitchejä. Hymyilkää siis!

Päivällä käytiin Sallan ja Olgan kanssa ihanan kelin ja pitkien välituntien kunniaks kuvailemassa Lönnrotin puistikossa meijän koulun edessä, ja saattin aivan ihania kuvia. Tänään oli superlämmintä ja kun hypärillä kävin Kampissa synttärilahjaa metsästämässä, niin mulla tuli tosissaan hullun kuuma ihan pelkässä topissa. Näistä kuvista puheenollen: mua ärsyttää tää laatuisuusongelma. Mulla on tapana siis pienentää noi kuvat valmiiks tähän haluttuun kokoon muokkausvaiheessa, mutta nää muuttuu ihan älyttömän sumeiks kun se koko pienenee. Oliskohan se sittenki järkevämpää pienentää ne vasta tässä postauksessa...koetan selvitä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Ja se on kyllä totta, että hymyilevät ihmiset on paljon parempaa katseltavaa kuin synkistelijät. :-))))))

    VastaaPoista