-->

25.5.2013

Koeviikon kuulumisiaOon halunnu nyt panostaa kokeisiin, koska sillon voin hyvin mielin lähteä viettämään kesälomaa. Koeviikoon on sisältynyt siis panostusta mutta aivan liikaa myös kaikkea muuta. Mulla käy aina niin, että esimerkiks WR alkaa näyttää mutaiselta, talli sotkuiselta ja keli hyvin kesäiseltä just sillon kun pitäisi sitä espanjaa kerrata. AllRightilla on just Hemmon päivät ja paljon alennuksia sekä ukkonen tuo vähän lisäjännitystä supertärkeään Euroviisukatsomoon. Onneks lukio on opettanu mulle sen verran, että kurssin aikana opiskelu palkitaan ja näin oon kyllä ehtiny suorittaa kokeita kunnialla ja puuhastella kaikkea muuta mukavaa samanaikaisesti.

Koeviikot on siitä huippu juttu, että sen aamun parin tunnin kokeen jälkeen jää tosiaan paljon aikaa muullekin, ja oon siis onnistunut kokeen tekemisen ja seuraavaan kokeeseen kertaamisen lisäks hyvin käymään vaikka kuoroharkoissa ja vetämään tunnin juoksulenkin illalla. Yhtenä iltana käytiin tosiaan shoppailukierroksellakin ja parhaimpina päivinä mulla on ollu kunnon tekemisenpuute. Vielä olis kaks ehkä pahinta koetta jäljellä; äidinkieli ja matikka, mutta niiden jälkeen saan vihdoin chillailla kunnolla. Tsemii vikaan kouluviikkoon.

3 kommenttia:

  1. Saanko udella mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytän ku saat noit kivoi palleroi ja nuolii kaikkiin sun kuviin ? :) mä ku en saa millään ohjelmalla tommosii "läpikuultavii" :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toki saa udella! :D Käytän Picasaa, PicMonkeyta ja iPiccya sekaisin :)

      Poista