-->

7.5.2013

Linkattujen blogien helmiäissuihkella kruunattu kerma

Vihdoin sain aikaiseksi koota tän koosteen LINKKAA BLOGI-postauksen parhaimmistosta. Joukossa oli paljon hyviä blogeja ja kiitän kaikkia bloginsa linkanneita. Valitsin viisi suosikkiani tähän esiteltäväksi, mutta valinta oli oikeasti tosi vaikea. Jos ette tunne näitä blogeja entuudestaan, suosittelen todella lämpimästi tutustumaan!


Turkulaisen parikymppisen Ellan raikas ja ehdottoman persoonallinen blogi Ella T. on kuulunut omiin suursuosikkeihini jo pitkän aikaa. Ellan persoona on niin mahtava, että jokaista postausta odottaa innolla. Postaukset ovat aina energiaa täynnä ja Ella onnistuu kerta toisensa jälkeen säväyttämään pelkistetyillä kuvilla sekä rehelleisellä tekstillään.


Parikymppinen, tuleva kauneudenhoidon ammattilainen Ninni kirjoittaa Twenty Ways-blogissaan sekä omasta elämästään, että kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Ninni on luonut blogistaan valoisan ja eloisan, ja onnistuu laadukkailla ja asiallisilla postauksillaan hurmaamaan lukijan kerta toisensa jälkeen. (Tsekatkaa ihmeessä, näin mahtava blogi tarvitsee lisää lukijoita!)Vaasalainen 15-vuotias Emilia on todellinen ihmenainen. Usein ennakkoluuloja herättävästä nuoresta iästään huolimatta Emilia on onnistunut luomaan todella suositun, asiallisen ja monipuolisen Emilia Christine-nimeä kantavan blogin. Emilian blogissa näkyvät vahvasti urheilu ja hillitön tyylitaju. Emilia Christine-blogin erikoisuutena tunnetaan Emilian VIIKON VINKKI-postaukset, joista ainakin itse todella pidän.21-vuotias Helsinkiläinen Carita kertoilee varsin menevän oloisesta elämästään Slow Motion-blogissaan. Caritan blogia on ihanaa lukea, sillä kirjoittajan tyylitaju on päätä huimaava ja kuvista saa paljon inspiraatiota. Slow Motion-blogin hyviin puoliin kuuluu myös todella selkeä ja silmää miellyttävä ulkoasu sekä postausten monipuolisuus.


16-vuotiaan Mikkeliläisen Annikan blogissa With Love, Annika näkyy positiivinen elämänasenne ja hillitty tyylikkyys. Annikalla on uskomaton taito saada lukijan hymy huulille jokaisen postauksen myötä. With Love, Annika-blogissa näkyy kirjoittajan tyylikkyys tiuhaan tahtiin satelevien asupostausten muodossa ja Annikan asukuvien yksi parhaista puolista onkin niiden monipuolisuus ja laadukkuus. 

2 kommenttia:

  1. Hei vautsi kiitos paljon!♥ Oon muuten 14 vuotta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Oot niin kypsän olonen, ettei millään uskois :)

      Poista