-->

31.5.2013

Must tuntuu mitä vaan voi tapahtuu eikä siihen mitenkään voi varautuuNäistä biiseistä huokuva kesäfiilis ja muistot nostattaa jokaisella kuuntelukerralla kyyneleet mun silmiin ja fiiliksen kattoon. Otsikon sanat kaiku tänään meijän koulun Juhlasalissa. Nyt on kesä eikä sitä voi kukaan multa viedä! Tänään vedettiin vielä viimeset kuorolaulut ja Suvivirret sekä kuunneltiin rehtorin puheet, mutta nyt oon vapaa kaikesta tyhmästä. Tänään sain vielä tietää, että sain DELFin eli ranskan valtion kielitutkinnon suoritettua ja nyt voin virallisesti todistaa puhuvani ranskaa. Jos joku olis sanonu mulle ala-asteen lopulla viis vuotta sitten, että tänään oon tässä - Suomen parhaan lukion seuraavan vuoden abi, olisin nauranut enkä ikinä uskonut. Nyt oon vaan niin ylpeä itsestäni ja lähen todella huippufiiliksillä viettämään kesälomaa ilman stressiä töihin heräämisestä aamulla. Kohta kaivan hissankirjat ja alotan Laudaturin tavottelun, mutta sitä ennen nautin täysillä elämästä ja tänä iltana rakastan ympärillä olevia ystäviä enemmän kun aikoihin.

Tänään oon käyny koulu 11 vuotta. Mulla on takana lukion kakkosvuoden paineet sisältäen yhden ainona kurssin MAFYKE-siivessä ja sekin lyhyttä matikkaa ✔ kaksi hyväksyttyä matikan tenttikurssia (toisesta tuli tänään kybä!) ✔ kolmasosa Katto Kassista luettuna ruotsalaista kirjallisuutta ✔ yksi kaunokirjallinen teos kuudesta vaaditusta äikänkursseilla, sekin must read-listalta ✔ järisyttävä nousu englanninkielentaidossa ✔ paljon uusia ystäviä ✔ kymmeniä tunteja lauluharjoituksia ja musikaalitreenejä ✔ kokonainen kurssi tanssia kuuden viikon ajan (kovin näistä saavutuksista) miljoona uutta kokemusta. 

Jos joku näkee mut lomalla niin saa tulla halaamaan! Hymyilkää, naurakaa, iloitkaa ja riemuitkaa! Eläkää hetkessä ja nauttikaa siitä! Hyvää kesää oikeesti koko maailmalle!♥  

2 kommenttia:

  1. Vähä ihana asu sulla! :) Muutenkin hirveän positiivisen oloinen oot ja tykkään sun blogin kuvista. :)

    ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista