-->

1.5.2013

Vappuisia kuulumisiaVappupäivänä eli 1.5. (toukokuu!) alkaa kääntyä iltaan ja mun ois varmaan aika taas tulla kolosta. Elämä 17-vuotiaana on ollu melkosen cool ja myös tää elämäni ainoa vappu 17-vuotiaana oli sitä. Yleensä vappu on ollu tylsää rypemistä Kaivarissa, mut tänä vuonna ajoin idylliseen Porvooseen juhlimaan kavereiden kanssa. Faktahan on Suomen vapusa (vietetäänkö vappua edes muualla?) se, että aina sataa ja mä sain myös osani riemusta heti alkumatkasta ajellessani Kehä III suuntana Porvoo. Hyvä juttu tässä oli tietty se, että kun se vesi sateli alas heti alkuillasta, koko loppuilta saatiin nauttia auringosta ja myöhemmin tähdistä.

Meillä oli tosi hauska ilta. Ekana alotettiin Auran ja Ainon kanssa tekemällä yhessä ruokaa ja koristelemalla paikkoja. Porukkaa tipahteli sit vähän kerrallaan mestoille ja loppuillasta meitä olikin kokoontunu jo hyvä porukka sekä uusia, että vanhoja tuttuja. Puolen yön aikaan kyllästyttiin sisällä hengailuun, ja lähettiin kävelykierrokselle Porvoon yöhön. Mulla oli ainakin turvallinen olo kun hartiat oli metrin levyset, ja koska ulkona tosiaan oli pimeetä, kukaan ei nähnykään sit mitään muuta kun ne ääriviivat mun supermoottoripyörätakkibodarivartalosta.

Tänään aamulla ajelin onnessani takasin kotiin auringonpaisteessa rauhallisia teitä. Pääsin heti paistamaan munkkeja ja vetäämään vappulounasta eilisten herkkujen päälle. Koko päivän oonki sit koomaillu himassa ja fiilistelly toukokuuta. Onneks tää vappu on vaan tällanen lyhyt juhla, oon ilonen siitä kun saan huomenna palata jo normaaliin terveysintoiluelämään. Ehkäpä nää mun pinkit vappu-dipdye-latvatkin lähtee hiuksista pois parin pesun jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia:) oot nätti:) ja nam nam nuo karkit ja munkit ja kaikki<3 :)

  http://wecandoi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihania vappukuvia!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Sun blogissa on tosi hyviä kuvia, ja oot tosi tosi kaunis c:

  VastaaPoista