-->

19.5.2013

Viisufiilistelyä


Taas se aika loppukeväästä kun Eurooppa ja puoli muuta maailmaa hullaantuu Eurovision-laulukisoista. Musta tuli viisufani 20.5.2006. Lordin Euroviisuvoitto sai mun ajatusmaailman kääntymään ylösalaisin ja siitä hetkestä lähtien kun Suomen voitto varmistui mä olin varma, että mustakin tulee vielä jotakin ja innostuin musasta joka ei ennen kiinnostanu mua vähääkään. Oon treenannu klassista laulua nyt siis joku seittemän vuotta, ja musasta piti tulla pitkään mulle elämäntavan lisäks ammatti. Hassua, että yks group suomalaisia hirviöitä voi vaikuttaa pieneen ihmiseen niin kovin paljon. 

Lordi on siis ollu, ja tulee aina olemaan yks mun elämän merkittävimmistä yksittäisistä vaikuttajista. Nykyään fiilistelen Euroviisuja joka vuosi yksin, koska mun muu perhe on täysin epämusikaalista sakkia eikä niitä kiinnosta. Tän vuoden Suomen edustuskappale ei oikeestaan ollu erityisesti mun mieleen, ja lähinnä nauran "Marry me"-biisin kaltaselle purkkapopille. Nyt kun oon nähnyt nää kaikki finaaliesitykset, mun suosikeiksi on noussut Tanska ja Viro - kaksi herkkää naisääntä. Kauaa ei tarvii onneks enää odottaakaan kun äänten julkistaminen alkaa ja sen myötä voittaja alkaa hiljalleen selvitä!

2 kommenttia:

 1. Mä taas sain muistutuksen siitä, miksen oo moneen vuoteen kattonu koko viisuja: Pisteitä saa lähinnä ne joilla on eniten naapurimaita, musiikkiin ne pisteet eivät kyllä liity oikeestaan mitenkään. Joka vuosi samat maat äänestää toisiaan. :c
  (Huomaa katkeruus siitä ettei Ruotsilta tullut edes säälipisteitä, vaikka rökittivät meijät säälittävillä ylivoimamaaleilla eilisessä ottelussa) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä täysin oikeessa! Pakko kuitenkin myöntää, että Suomen edustajat on useimmiten melko heikkotasoisia ja kyllä se voittaja aina positiivisesti erottuu :) Niinkun mäkin tossa ennen ääntenlaskua Tanskan suosikikseni nimesin, ja niinhän siinä sit kävi, että ne voitti :D

   Poista