-->

6.5.2013

Voisin muuttaa sinne missä kaikki aamut olis samanlaisia kuin tänään

Mulla oli tänään hypäri. Actually, mulla on hypäri joka maanantai samaan aikaan mut tänään se sai erityisen merkityksen. Aamulla kouluun matkatessa en tuntenu kylmää ollenkaan, ja koska aurinko paistoi käysin kirkkaalta taivaalta niin mä lähdin espalle ja kauppatorille kävelemään ja fiilistelemään enteilevää kesää japsituristien kanssa. Sain tästä aamupäivän pienestä kävelyretkestä niin paljon virtaa, että hymyilin koko lopun päivää, laulelin innoissani kuoroharkoissa ja toistelin ranskan epäsäännöllisiä verbejä hymy huulessa.

Välitunnilla laskettiin yhessä jäljellä olevia varsinaisia koulupäiviä ja kerrankin riitti ihan kahen käden sormet, koulupäiviä on jäljellä meinaa enää kahdeksan. Bussissakin ihan repäsin riisumalla takin ja kotiin kävellessä tuli oikeesti lämmin. Tänään taas muistin kuinka paljon rakastan Helsinkiä ja ennenkaikkea, kuinka paljon rakastan kesää. Oon ihan innoissani jo suunnitellu työttömälle kesälomalleni mahtitekemistä. Aijon mennä Hankoon ja juosta aamulenkkejä rannassa, aijon ajaa tosi paljon crossia ja fiilistellä varikolla vielä enemmän, aijon viettää huoletonta elämää mökillä ja mikä kaikista parasta, aijon lukea moneen kertaan 6 hissan- ja 8 enkunkirjaa Laudaturin kuvat silmissä. En jaksais venaa.

4 kommenttia:

 1. Heippa ! En oo varma muistatko, mutta kävit antaa vinkkejä, miten voisin parantaa mun blogiani ja nyt parannus on tehty :) Voisitko kertoa mulle mitä mieltä oot nyt :) kiva postaus muuten :)

  jasmin-sworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. no höhheli oispa täälläkin noin lämmin. Kylmä,vettä sataa ja tuulee. tylsäää:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsää :( mutta hei, kyllä se kesä sinnekin löytää :)

   Poista