-->

11.6.2013

I'm on the edge of glory


Hitsinvitsin tyhmä kesäsää ja Suomen mahtava suvi, täällä sitä taas hytistään kylmästä ja haaveillaan Amerikasta. Viime päivinä oon selvitelly mieltäni tosi paljon. Oon nyt aika varma, että lähen vuoden päästä armeijaan ja haluan yliopisto-aikana vuodeks Floridan yliopistoon tai johonkin muualle jenkkeihin. Mahdollisesti haluun muuttaa sinne Americaan kokonaan ja ruveta multimiljonääriks siellä. Lisäks haluun hääpuvun joka muistuttaa Madden puvun sijasta sen siskon Victorian pukua, mutta huntua mä en halua.

Asiaan...oon kyllästyny noin kahden viikon pituiseen kokeilujaksoon jossa yritin olla tosissaan otettava kirjoittaja ja totesin, että multa ei vahingossakaan luonnistu mikään kirjakielen väkisin vääntäminen. Nauran ittelleni, kun edes yritin.

Tällä alkuviikolla oon syöny, nukkunu, treenannu ja chillaillu. Oon myös leikannu arviolta puol kilsaa meijän vuorimänty-aitaa, koska faijan milestä voin hyvin tehä kaikki likaset työt kun "ei mulla oo kesätöitäkään". Eilen pääsin B-kortin teoriakokeen leikiten läpi ja nyt mulla on inssiä vaille ajokortti kädessä. Oon sanonuki, että B-kortti on ainoa syy täyttää 18 ja se onki vaan luonnollinen jatkumo kaikille mun aikasemmalle MTA1-kortille. Kohta lähen ajamaan pimeänajosimulaattorilla öisille teille, mutta toivotaan etten aja hirveen tappavaa hirvikolaria.

2 kommenttia:

  1. ihana näköst sapuskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit huomasin tän kommentin vasta nyt ja mun on kyllä pakko vastata tähän -kunnon pakkomielle :D Juu iteki kuolaan pari kuukautta jälkeen päin :D

      Poista