-->

30.6.2013

Kaheksantoista ja kolme päivää


Lauantai-iltana juhlistin mun synttäreitä sekalaisessa sakissa ihania ihmisiä. Suunnittelin näitä bileitä jo helmikuussa, mutta kaikessa komeudessa näissä ei ollu kyllä mitään sitä, mitä piti. Ajankohta mun synttäreille on sinänsä vuoden paras, koska siitä on tasan puol vuotta jouluun (hehe), mutta itse juhlien kannalta ajankohta on huono koska monella on samaan aikaan sovittuna esim. pitsinnypläystä mummon kanssa. Juhliin siis ilmestyi porukkaa aika paljon vähemmän kun oli alun perin tarkoitus, ja bileiden sijaan mun synttäreistä voitais käyttää enemmänkin termiä illanistujaiset.

Mutta palataampa juhlia edeltävään yöhön. Sain ilmeisesti jonkin sortin ruokamyrkytyksen koska oksensin armottomasti koko yön ja rukoilin parantumista. Aamulla sato vettä taivaan täydeltä ja itkin mamman olkapäätä vasten, etten halua soittaa kaikille kutsuvierailleni mun juhlien olevan peruttu. Menin sitten takasin lepäilemään ja toivomaan olon kohenemista ja kun siinä puolen päivän maissa sain itteni ylös, olo olikin parempi vaikka kaikki energiavarastot olinki kuluttanu loppuun. Loppuiltapäivän keräilin voimia mm. sokerijaffan avulla ja pilviverhokin alkoi väistymään. Mun rukouksiin vastattiin ja palasin ennätysvauhdilla elävien kirjoihin.

Ruoat tein kaikki itse, ja onnekseni olin aikaani edellä valmistaessa ne vielä terveiden kirjoilla ollessani. Olin suunnitellu tollasen hienon menunki ja olin tosta taulusta hirveen ylpeä huolimatta siitä, että kukaan tuskin edes huomasi sitä. Mun mielestä toi kakku oli sikapahaa ja boolikin maistu Fairylta, mutta pääasia on se, että vieraille tuntui maistuvan hyvin tai sitten ne esitti hyvin. Anyways, melkein kaikki ruoat meni, eikä kukaan jääny kärsimään nälkää.

Huippua oli myös se, että sain ihania lahjoja! En edes muista milloin oisin oikeesti saanu synttärilahjan. Mä en meinaa oo järkänny synttärikemuja vuosikausiin ja mun vanhemmat on maksanu mulle viime vuosina mm. ajokortteja ja motorossipyöriä, joten varsinaista rusettikäärepaperilahjaa ei oo tullu käsissä pideltyä. Sain suklaata ja alkomaahoolia koko loppu vuoden tarpeisiin (koska en nykyään oikeestaan suurkuluta kumpaakaan), ja muutenkin ihan huippukivoja juttuja!

Kiitos tuhannesti kaikille mua muistaneille, oon superonnellinen aikuinen koska mulla on niin ihania ihmisiä ympärilläni ja sosiaalisessa mediassa ainakin! Ootte ihania!!!♥ 

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä ruokakuvia, namskis! Ja hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteenkin vielä :-)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia jälleen ja namskis tuo kakku:) Mistä tuon ohje on? Ja jos mitenkään mahdollista, voisiko sen saada? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ohje on Kinuskikissan leivontasivustolta, josta yleensä otan kaikki ideani :)

   Tässä vielä linkki ohjeeseen:
   http://www.kinuskikissa.fi/?p=809

   Vaahtokarkkikuorrutteen ohje kannattaa googlata, mutta tiivistetysti se on mixi sulatettua vaahtokarkkia ja tomusokeria, joka sitten kaulitaan isoksi levyksi :)

   Poista
 3. Hui, vähän inhottava tollanen tauti :o Onneksi ei pilannut sitten kuitenkaan sun juhlia :> Näyttää kivalta : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu olin ihan paniikissa :D Onneks käänty asiat parhain päin!

   Poista