-->

14.6.2013

Kaikki kuolee mut kaikki ei muista elää

Tää biisikooste on yks säälittävä hempeily jostain ajalta kun olin kovin rakastunut. Se ei liity mihinkään, mutta musta se sopi kovin hyvin tän postauksen tunnelmaan. 


Oheinen juttu liikutti mua syvästi. Oon itekin suunnilleen koko elämäni vannonut itserakkauden, oman tien kulkemisen ja positiivisuuden nimeen, ja myös tää kyseinen äiti näyttää olevan mun kanssa asioista hyvinkin paljon samaa mieltä. Halusin tän jutun luettua tulla vielä vähän enemmän vannomaan tärkeiden juttujen nimeen ja saada mahdollisimman monen ryhdin nousemaan. Vaikka tällanen pohdinta on monien mielestä kovin tylsää, niin pyydän oikeesti kaikkia lukemaan edes ton linkin jutun ja pysähtymään hetkeks miettimään tätä kyberavaruutta.


1. Kaikki hyvä, mitä teet, tulee takaisin sinulle jollain tavalla - aina.
Oon lyhyen elämäni aikana oppinu sen verran, että kostaminen on tyhmää ja kaikissa tekemisissään olis parasta pyrkiä hyvään koska loppujen lopuks hyvä voittaa.
2. Sinä itse teet elämäsi käsikirjoituksen. Älä anna kenenkään toisen kirjoittaa sitä.
Tiedän liikaa tarinoita, jossa astetta nössömpi tapaus antaa ihmisten pompotella itseään. Tää on mulle henkilökohtanen kohta siinä mielessä, että minä vahvana persoonana oon helposti se, joka niitä käsikirjoituksia toisille työstää. Jokaisella on salee se yks elämä ja jokaisen tulis tehdä siitä omansa, siks painostanki joskus ihmisiä päättäväisyyteen.
3. Jos joku on kohdellut sinua huonosti menneisyydessäsi, älä anna sen vaikuttaa nykyisyyteesi. Sen valinnan teet sinä itse.
Aika kultaa muistot ja pahojen juttujen miettiminen saa aikaan pahaa mieltä joka huonontaa elämänlaatua. Ihmisiä on erilaisia, ja kusipäiden kannattaa vaan antaa olla kusipäitä. (Palaa kohtaan 1.)
5. Murehtiminen on ajanhukkaa. Sen sijaan käytä sama aika siihen, että teet sinulle huolia aiheuttavalle asialle jotain.
Elämä on rajallista aikaa ja se, joka meille elämän soi halusi ihan varmasti, että siitä nautitaan. Kaikissa asioissa on aina kaks puolta ja optimistit toimijat saa paljon enemmän aikaa pitää elämässä hauskaa.
6. Sillä, mitä uskot, on kaikista suurin vaikutus elämääsi. Olet sitä, mihin uskot.
Tää neuvo vois melkein olla mun motto. Jos uskot, että oot ruma ja tyhmä niin varmasti oletkin mutta jos uskot omaan hyvyytees niin muutkin uskoo. Mä oon niin monta kertaa päässyt tän väitteen oikeeksi todistamaan, että seison ryhti suorana tän takana!
9. Epäonnistuminen on kuin liikennemerkki, joka kehottaa kääntymään toiseen suuntaan. Tee niin.
Virheistä oppii ja kokemukset tekee rikkaammaksi. Jos on olemassa joku, joka ei koskaan oo elämässään epäonnitunut, se on luultavasti täys bitch joka ei osaa kohdata vastoinkäymisiä. Epäonnistumiset vaan vahvistaa meitä ja lopulta kaikelle on aina ratkaisu.
10. Maailma ei lopu siihen jos teet jotain vasten kaikkien muiden odotuksia.
(Palaa kohtaan 2.) Jokainen on oman elämänsä herra ja jokaisella on oikeus toteuttaa itseään kuuntelematta muiden mielipiteitä 
11. Luota vaistoihisi. Intuitio ei valehtele koskaan.
(Palaa kohtiin 2. ja 10.) Usko ittees.
12. Rakasta itseäsi ja opettele rakastamaan heitä, jotka kohtaat.
Sellainen, joka ei osaa rakastaa itseään, ei osaa rakastaa. Rakkaus on kantava voima jolla voitais pelastaa koko maailma.
15. Jokainen päivä on mahdollisuus aloittaa alusta.
Elämä ei oo koskaan niin huonolla mallillaan, etteikö mahdollisuutta nousta päivänvaloon olis. Pohjalta on aina suunta ylöspäin ja aurinko nousee idästä joka aamu maailmanloppuun saakka.
18. Ongelmat eivät kestä ikuisesti.
Kaikkeen on ratkaisunsa ja kaikella on tarkoitus. Tärkeää on pitää mieli avoimena.
19. Kaikki tapahtuu aikanaa, silloin kun on tarkoitettu.
(Palaa kohtaan 18.) Elämä salee on käsikirjotus ja silmät auki pitämällä sen voi huomata.
20. Kaikessa, mitä teet, tähtää siihen, että olet itsellesi rehellinen.
Jos kykenee olemaan itselleen rehellinen, kykenee olemaan myös muille ja silloin suhun voidaan luottaa. Elämä on lopulta hauskempaa kun elää jalat maassa ja erottaa oikean väärästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti