-->

2.6.2013

Kesänaloittajaiset

Hulinaviikonlopusta vihdoin selvitty! Meillä lukiolaisilla alkoi kesäloma siis perjantaina, koska lukioissahan lauantait on omistettu ylioppilaiden juhlintaan. Halusin järjestää laatuaikaa kavereiden kesken loman alun kunniaksi, ja pidettiinkin meillä sellanen "tyttöjenilta" syöden, pelaillen ja nauraen. Onneks meille suotiin niin mahtava aito ja oikea kesäilta ihan hyttysten kera ja kaikkea. Oli mahtia. Kukaan tyypeistä ketä täällä oli, ei ollu aijemmin kulkenu tänne korpeen julkisilla keskustasta, ja meillä oli ekana vähän ongelmia saada porukka perille asti busseista. Onneks mun äiti toimi hyvänä taksikuskina.

Pidettiin tällä kertaa ihan viinavapaat bileet ja keskityttiin ennemmin oikeeseen hauskanpitoon ja hyvään ruokaan. Tehtiiin yhteinen iso salaatti, mihin jokainen toi jotakin hyvää ja ruokapuoli kyllä osu ja upposi. Voiko mikään ollakaan kesäsempää kun raikas ja värikäs salaatti, vähän jätskiä ja mansikoita...ei salee. Loppuilta käytettiin Aliaksen pelaamiseen ja minä ja Anniina voitettiin! Kääriydyttiin myös kaikki yhessä meijän pihakeinuun ison peiton alle ja hätisteltiin hyttysiä. Seuraavana aamunakin oli sitten kivempi herätä, kun ei tarvinnu hävetä tehtyjä juttuja ja valitella huonoa oloa.

Toivottavasti kaikilla oli hyvät päättärit! Niinkun jo sainoinkin, keli oli ainakin mitä parhain ja saatiin hyvä alotus tälle tulevalle mahtikesälle 2013- ensimmäiselle kesälle maailmanlopun jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti