-->

15.6.2013

Löydätte kierrätyspisteitä helposti joka kulman takaa


Tänään tajusin aamulenkkeilyn mahtavuuden. Koska herään joka aamu viimestään puol kybältä niin mulla on silloin hyvää aikaa vetää päivän lenkki ja sit voinki tehä kaikkea muuta koko loppu päivän, tuli ihan sellanen Einstein-fiilis hetkeks. Käytiin tänään kattomassa niitä meijän tuttujen koiranpentuja, joista pari viikkoa sitten kerroin. Pennut oli kasvanu hurjasti ja nyt ne oli päässy jo pihalle ulkoilemaan ja liikkukin ympäriinsä innoissaan. Meijän äitikin on ihan haltioissaan pennuista vaikka se onki nähny vaan pari kuvaa, ja eilen tapahtukin jotain todella uskomatonta. Äiti meinaa sano mulle, että saan ottaa koiran vaikka aikasemmin se on ollu aina jyrkkääkin jyrkempi ei. En kyllä ota koiraa, vaikka olishan se kiva.


Tänään käytiin siellä uudistuneessa Espoon Kolmperässä ajamassa. Faijakin ihan kikseissä intoili uutta rataa, vaikka faktahan on, että Espoo on Espoo ja savirata on savirata ja mun veljen sanoin se on edelleen vähän asfalttirata. Meikä oli taas ihan kikseissä kun pääsin testailemaan uutta kameraa ja paparazzaamaan veljen vetoja. Oon kyllä ihan untuvikko vielä tässä valokuvailussa, eikä näillä amatöörivälineillä mitään hyviä crossikuvia tulla koskaan ottamaankaan.

Kolmperä sijaitsee siis ihan tuolla Espoon perukoilla, ja samaan osoitteeseen on syrjäisen sijainnin takia joskus muinoin perustettu Ämmässuon kaatopaikka johon koko pääkäupunkiseudun roskat käydään kippaamassa. Espoon radalla siis leijailee vähemmän raikas haju lähes poikkeuksetta, ja siellä lupiinimeren keskellä vaan kelasin taas tän maailman tyhmyyttä. Suurin osa ei oo käyny koskaan kaatopaikalla, mutta me pieni prosentti jotka on, tietää sen olevan aika surullista katteltavaa. Oikeesti suurin osa Ämmässuollaki lojuvasta kamasta on siellä ihan turhaan. Mutta maailmanpelastusjutut sikseen...tää päivä oli pitkästä aikaa ihanan aurinkoinen ja melkeen kesänen. Kylmä vaan oli koska tuuli niin jäätävästi.

8 kommenttia:

 1. kivoja kuvia ja ouhh motocross.... <3 Oon muutaman kerran ajanu ja aiettä iha huippuihanamahtavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin todellaki on huippumahtavaa! :D

   Poista
 2. Miusta just hyviä kuvia oot saanu otettuu! :) ja oiii ota suloinen koiranpentu, ite varmaan itkisin ilosta jos voisin ottaa, mutta allergia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Koiranpennussa on vaa se huono puoli, että se ei kauaa oo sulonen pentu :D

   Poista
 3. Kivanolonen blogi! Ihania kuvia! (:

  http://hheiddiii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. sulla on aivan mahtava harrastus, huippua! kiva blogi muutenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D eikö vaan! Kiitos sulle :)

   Poista