-->

16.6.2013

MX C/A / MXJ / MX1 SM Vantaa


Nyt tulee crossipostausta niin, ettei kukaan pääse elämään puutteessa. Tää kevät ja alkukesä ja oikeestaan koko vuosi on ollu mun elämän surkeinta crossiaikaa, mutta vihdoin tunnelin päästä pilkottaa valoa! Tänä viikonloppuna Vantaan Lavangossa kisattiin kaksi päivää SM-pisteistä. Lauantaina ajoi MX2, veteraanit sekä MXD eli naiset ja Sunnuntaina siis MX1, MXJ ja C/A. Alkuperäsenä tarkotuksena oli mennä molempina päivinä, mutta lauantain luokkien taso ei sitten houkuttelutkaan tarpeeks, niin mentiin vaan tänään.

Aamu valkeni mitä parhaimmassa auringonpaisteessa, ja kaikkien luokkien ekat erät päästiinki ajamaan ihan mukavan kuntosella radalla ja hyvässä, joskin hyisessä kelissä. Lavangossa on se huono puoli, että siellä on aina älyttömän kylmä koska se sijaitsee ihan lentokentän kupeessa alttiina kaikille tuulille. Sääennusteidenkin lupaamana sadetta alko ripsimään siinä C/A:n alotellessa tokaa eräänsä ja sadetta jatkuikin sitten kisan loppuun asti. Siellä me hypittiin ja yritettiin pysyä lämpiminä, mutta läpimärät kamat päällä tää tavote jäi vähän niinkun saavuttamatta. MXJ:n tokassa erässä ratavarikko oli kyllä niin täynnä crossifaijojen sateenvarjoja, että siellä melkeen oli jo kuivaa.

Tästäkin kisasta saatiin siis oikeeta Suomi-crossia, mutta hauskaa oli silti niinkun aina. Crossikisoissa on aina sellanen tietty oma crossikisafiilis ja kisaviikonloput on mun ihan suosikkiviikonloppuja. Trackilla näkee kavereita ja siellä tapaa muutenkin saman henkistä porukkaa. Voisin tähän taas hokea kilometrin verran rakkauttani crossiin, mutta ehkä mä vaan suosittelen kokeilemaan. Hyvä mahollisuus siihen on esim. heinäkuun 15.-16. päivä Hyvinkäällä, jossa ajetaan motocrossin MX1- ja MX2-luokkien (ne maailman kovimmat luokat) MM-osakilpailut.

2 kommenttia:

 1. Itsellä crossimopo isän luona maalla. Aivan ihanaa puuhaa ajaa sillä :)
  Ja pääsiski tuonne Hyvinkäälle katsoo noita kisoja! Ja täytyy vielä sanoa, että aivan upeita kuvia tässä postauksessasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtia! crossi on huippulaji :D Kiitti sulle! :)

   Poista