-->

27.6.2013

MY birthday & Teretulemast TallinnMulla oli ehkä paras synttäripäivä ikinä, lähettiin meinaa äitin kanssa Tallinnaan! Heräsin ennen kuutta koska meijän piti kiitää laivalle, joten näin aivan ihanan auringonnousuaamun (jota muuten en koskaan herää todistamaan) meijän terassin yllä. Sain hyvin aurinkoa laivan kannella ja syötiin aivan ihana brunssi laivalla menomatkalla Tallinnaan.

Käydään Tallinnassa monta kertaa vuodessa, ja tunnenki Tallinnan tosi hyvin (ja oon itseasiassa harkinnu muuttavani sinne opiskelemaan), mutta nyt lähettiin kattelemaan mm. vanhaa kaupunkia turistin silmin ja kuvailin ihan innolla kaikkia vanhoja taloja ja muuta. Shoppailtiin myös Tallinnan aleissa monta tuntia ja tein aivan mahtimahtavia löytöjä jotka pian esittelen. Käytiin syömässä salaattibuffetissa ja ostettiin halvinta mahollista venäläistä kuoharia mun synttärikemuihin. Laivalla join elämäni ekan laillisen tuopin ja ostin hajuveden, jota oon pitkään himoinnut.

Kotiin päästyä olin tosi väsyny ja mun jalat oli muussina, mut onnellisena vastailin yksitellen kaikkiin Facebookin onnitteluviesteihin ja loppuillasta sain vielä superyllätyksen. Ihana ystäväiseni Justus meinaa soitti mulle, ja laulo onnittelulaulun puhelimessa, se viimestään kruunas ihanan MUN päivän ja nukahdin superväsyneenä ja superonnellisena tietäen mm. sen, että maailmanssa on ihania miehiä.

8 kommenttia:

 1. Haluisin ite mennä tallinaan :)

  http://chesiaqua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäriä vielä myöhässä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi missä nuita ihania estonia estonia ja tallinna tallinna laukkuja on !? :) Meinaan ku ite haluasin tommosen, ja netistä ei näy et missä niitä myydään tallinnassa :/ Kiitos jos vastaat & kiva blogi sulla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kuvassa olevat näin vanhan kaupungin jollain torilla, mutta luulen, että niitä sais myös niistä sataman halpaputiikeista ainakin... :D Saattais myös saada jostain matkamuistomyymälöistä, mut niissä en oo kyllä käyny etten ihan varmaan tiedä.

   Poista
 4. Tallinna on kyl niin nätti paikka ku oltiin siellä äitin ja Johannan kaa viimekesänä : ) Haluaisin ehdottomasti käydä uudestaan! Paljon halvempaa kuin matkustaa kunnolla ulkomaille :> Siellä oli ihan sikana ihania ravintoloita ja löydettiin sellanen siisti afrikkalaismesta yhestä kellarista, josta sai upeita coctaileja <3 Näytitpäs hyvältä sun 18 vuotis päivänä ja oli varmasti upee päivä. Kateeks käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mehän voidaan joskus mennä sinne! Kellariravintolat on kyllä yks parhaista jutuista Tallinnassa :)

   Poista