-->

21.6.2013

Purjehdusasu juhannuksen satamaan


Musta on hassua, kuinka mun hiukset näyttää ihan sairaan erilaisilta joka kuvassa. Kyllä ne tavallaan onkin eri väriset, koska ne on alta tummemmat ja esim. ponnarilla pidettäessä ne näyttää melkeen ruskeilta. Oon selaillu vanhoja kuvia monena iltana yrittäen saada jotain järkeä niiden säilyttämiseen, ja oon ihan järkyttyny siitä, miltä mun hiuspehko todella näytti ennen viime talvea. Lisäks mun hampaat on edelleen vinot ja oon viime aikoina huomannu, että mulla on rumat silmäpussit mitä ei ennen oo ollu. Nukunkohan liian vähän?

Anyways, ohessa sekalaista kuvasaalista mun pärstästä. Opetin kaikkia perheenjäseniäni uuden kameran saloihin ja koulutin niitä hovikuvaajikseni, lisäks opettelin itselaukasimen käyttöä. Ohessa näette myös parin päivän takaset H&M-löydöt päällä, ja ite tykkään ainakin ihan sikana. Oon viime aikoina ollu kovin rakastunu tollaseen pieneen merihenkisyyteen ja toi toppi varsinkin oli kyllä superlöytö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti