-->

25.6.2013

The last day when I was a kidTänään on mun elämäni viimenen päivä lapsena. Älyttömän haikeeta kun jotain, mikä on aina ollut loppuu, eikä siihen oo enää ikinä paluuta. Mulla piti olla vika ajotunti tänään, mutta autokoulun kaverit herätti mut iloisesti kertomalla, että tunti täytyy siirtää torstaille. Mikäs siinä, menin sitten shoppailemaan ja Marian kanssa leffaan kattomaan The Big Wedding, joka muuten oli älyttömän hauska leffa eli suosittelen. Aamupäivästä shoppailin ihan yksinäni mm. Aleksilla, koska siellä on aina vähemmän jengiä kun kestustan kauppakeskuksissa. Söin "lounasta" yksin (tai siis lokkien ja turistien kanssa) Espan puistonpenkillä ja nautin elämästä villinä ja vapaana lapsena.

Törmäsin tänään kanssa ihan järkyttävään tilanteeseen kun oltiin Marian kanssa ostamassa leffasafkoja Kampissa. Meijän takana oli joku mua pari vuotta nuorempi teinipissis, jonka ostokset oli kurkku ja paketillinen LUOMUriisikakkuja. Tää tyttönen kovaan ääneen selitti kuinka näissä luomutuotteissa on yleensä puolet vähemmän kaloreita kun tavallisisissa. Laitto ihan vähän taas miettimään, että mihin hittoon tää maailma on menossa...eikö se tyttö tajua, että kohta se nimenomaan lihoo kaikesta suuhusa pistämästä ruoasta jos se vetää tollasta safkaa. Ei munkaan lounas ollu salee terveystiedon kirjasta, mut mun teki oikeesti mieli pitää sille tyypille esitelmä monipuolisen ruokavalion tärkeydestä. En siis yritä sanoa, että kurkussa ja riisikakuissa olis mitään pahaa, mutta se nimenomaan säteili ylpeyttä koska sen ruokavalioon ilmiselvästi ei kuulunu mitään muuta.

Se niistä saarnoista sitten. Löysin muutamia ihan superjuttuja Helsingin aleista, mutta esittelen ne myöhemmin Tallinnan tuliaisten kanssa. Vero Modasta löysin maailman täydellisimmän tuubitobin, mutta se oli laatuaan kolme kappaletta kympillä, eikä siinä rekissä kerta kaikkiaan ollu mitään muuta järkevää ja toi ois yksinään maksanu jo yli kybän. En myös viittiny ottaa kolmea samanlaista joten jäin itkemään sen perään.

2 kommenttia:

  1. En oo koskaa nähny tollasta aletarjousta, että kolme kappaletta kympillä :o Aika perseestä tollanen. Harva varmaan löytää kolmea ostamisen arvosta asiaa yhestä rekistä. Tai ehkä porukka saadaa sillee ottaa kaikki ne loput vaatteet, joita kukaan ei muuten ostais... En tiedä sitten :D Kivalta kuulostaa sun viimenen päivä lapsukaisena :) Tervetuloa meidän aikuisten maailmaan ;) Millonkas tuut sitten Hankoon päin? :) Varmaan haluut olla meillä yötä ainaki jonku yön : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset on kyllä harvinisia ja just siks noita on, että ne pääsee varastoistaan eroon! Kiitos paljon :D Hankoon ois tarkotus suunnata viikon päästä sit Regattana ja tuun mielelläni teille koska... you know my grandparents ;)

      Poista