-->

3.6.2013

Viikonloppu Hangossa

Lauantai-aamuna herättiin ajoissa kauniiseen kevätjuhla-aamuun, ja lähettiin koko perheen voimin ajamaan Hankoon koska mun ihana pikkuserkku Susanna sai lakin päähänsä ja päästiin viettämään yo-juhlia. Pääsin näkemään sukulaisia ja syömään taivaallista kakkua. Onnea vielä Sussulle ja kaikille muillekin valmistuneille miljoonasti!

Mulla on muuten tossa kuvassa päällä mekko, joka ostettiin kaks vuotta sitten mun veljen rippijuhliin, ja vahingossa pari kokoa liian isona. Vaatekriisissä viime viikon lopulla päädyin muokkailemaan sitä, koska hermostuin päältä tippuva perunasäkki-malliin. Lyhensin helmaa joku kymmenen senttiä selä kavensin takaa vähän ja oon kyllä ihan tyytyväinen lopputuokseen.

Lauantai-iltana käytiin mun isän ja veljen kanssa pitkä juoksulenkki merellisissä maisemissa ja sunnuntaina vietin aikaa pyöräillessä ympäri Hankoa ja chillaillessa. Jos joskus menee Hankoon niin kannattaa ehdottomasti hommata polkupyörä jostakin, pyöräiy on meinaa ihan paras tapa tutustua Hankoon. Hanko on niin pieni paikka, että joka paikkaan on lyhyt matka ja maastokin on niin tasasta, että pyöräily on tosi helppoa. Käytiin veljen kanssa markkinoilla, jotka näytti olevan kovakin juttu Hankolaisille, oli meinaa sen verran paljon porukkaa. Kävin myös kallioilla ja venesatamassa ihan vaan kävelemässä, kuvailemassa ja fiilistelemässä.

Viikonlopun aikana syötiin tottakai paljon mummin herkkuja ja todellaki nautittiin elämästä. Mun veli kävi monta kertaa uimassa "lämpimässä" meressä ja mä nautin hellesäästä ja houkuttelin aurinkoa tarttumaan iholle. Sunnuntai-iltana lähettiin onneks jo ihan ajoissa ajamaan takasin kotiin, ja pakko kyllä sanoa tää perinteinen home sweet home, koska isovanhempien hössötykseen kyllästyy kyllä totaalisesti jo kahessa päivässä.

8 kommenttia:

 1. Toi banneri on ihan sairaan hieno! (:

  http://maoononnellinen.blogspot.fi/ <- tossa mun blogi, jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun kaikilla on juhlakuvia blogeissaan tällä hetkellä :) Ja Hanko näyttää mukavalta paikalta!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlakuvia on ihanaa katella! :D Se on mukava paikka, suosittelen!

   Poista
 3. Voi vitsi sulla on kiva blogi! Ihanan pirteitä kuvia ja paljon kivoja postauksia, tykkään! :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista