-->

29.7.2013

Kesäpäiviä vain


Perussettiä, taas. Joskus ikävät asiat tuntuu kaatuvan niskaan ja pienetkin tyhmät jutut alkaa harmittaa. Perus heinäkuinen sunnuntai oli mulle tällanen tyhmä päivä. Päätin tulla kirjoittamaan tätä postausta ja perusluonteeltani postiviivisena ihmisenä muuttamaan kaikki masentavat jutut positiiviselle kantille. Kaikkeen löytyy kaks puolta ja kaikesta kannattaa etsiä ne kaks puolta.

Aamulla kello soi normaalisti ysiltä, mutta mua väsytti ja annoin ittelleni luvan nukkua vartin pidempään. Siitä se sitten lähti, kun en jaksanu nousta ajallaan. >>> Nyt on loma ja kannattaa nukkua kun kerrankin siihen tarjoutuu tilaisuus.
Aamulenkillä masistelin heinäkuun kuivuuden värjäämiä lehtiä jotka toi mun mieleen syksyn. >>> Pitkä, kuuma ja ihana kesä on siis eletty ja kohta on aika siirtyä inspiroivaan ja raikkaaseen syksyyn.
Suihkun jälkeen olisin halunnu pukea päälle mun vihreiden bikinien yläosan valkoisen sijaan, mutta se vihreä on oikeesti ollut jo vuosia liian pieni koska mulla on liian isot tissit. >>> Naurettavaa, moni hankkii silikonit kymppitonnilla ja mä muka valitan. Mä voin mennä ja ostaa uudet vihreät biksut muutamalla eurolla.
Päivällä luin hissaa, mutta aloin ottamaan paineita siitä, että koulu alkaa kohta ja mulla on vielä kaks ja puol kirjaa koskematonta infoa sitä ja paljon enkkua päälle. >>> Lomaa on vielä niin paljon jäljellä, että hyvin aikataulutettuna ehtii mainiosti kahlaamaan kirjat läpi. Koulun alun jälkeenkin on vielä yli kuukausi aikaa panostaa lukemiseen.
Mun kamera lipes mun käsistä lattialle ja objektiivin reunaan tuli halkeama, lisäks mun Lumian näytössä on viiru. >>> Kamera toimii edelleen mainiosti eikä puhelimessakaan oo sen kummempia vikoja.
Uudistin mun yhtä talvitakkia vaihtamalla napit, mutta alko ärsyttää kun tajusin sen takin olevan mulle liian iso. Kokeilin sitten varmuuden vuoksi kaikki mun takit läpi ja ne kaikki oli liian isoja. >>> Olen siis lahtunut, joten tyydyn olemaan vaan tyytyväinen. Nyt voin hankkia uusia, vielä kivempia takkeja ja kerrankin hyvästä syystä.
Kaiken keskellä mun mielessä pyörii sekavat ihmissuhdekuviot ja kaipaan mun kavereita. Oon jotenkin niin saamaton, etten jaksa ottaa kehenkään yhteyttä koska kelaan, ettei ne kumminkaan jaksa mihinkään lähteä. Mun koulussa tyypit tulee tosi laajalta alueelta, ja näin myös mun kaverit on levittäytyny tosi tehokkaasti vaikka mihin ja niiden näkeminen vaatii aina suunnittelua ja erikoisjärjestelyjä. >>> Aika näyttää mitä tapahtuu, eikä mitään ole menetetty. Kaveritkin pysyy ja niille voi aina soittaa.
Yritin syödä lohtusuklaata, mutta musta hiilarit maistuu nykyään pahalle samanlaiselle mössölle. Tää oli kaikista pahin. >>> Terveelliset elämäntavat kunniaan. Jos roska ei maistu niin seuraukset on mitä luultavammin vain positiivisia.

Olkaa siis postiivisia ja eläkää joka hetki täysillä. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Mäkin lähdin nauttimaan lämpimästä kesästä ja pyöräilin kivan lenkin, kelasin juttuja ja aloin taas hymyillä. Musiikin kuuntelu ja urheilu on parhaita terapiamuotoja. 
Hyvää huomista kaikille!
P.S. Lupaan, etten vaihda banneria enää ainakaan...viikkoon :)

4 kommenttia:

  1. Hieno tää banneri ja söpöjä kuvia ;-)

    VastaaPoista
  2. apua miten ihana blogi, jotenki tosi pirtsakka ja kirjotat hullun kivasti :-) jättebra!

    http://o-something.blogspot.fi/

    VastaaPoista