-->

25.7.2013

Koulupäivä aurinkorannalla


Tänään vaihdoin kunnon panostajavaihteen päälle ja suuntasin meijän lähirannalle hissankirja ja irttarit kavereina. Oon huomannut, että kotioloissa lukeminen häiriintyy liian usein, joten päätin eristäytyä rauhoittavan veden ääreen. Tää mun suunnitelma osottautui oikeesti toimivaks, ja sain luettua melkein sata sivua ja vieläpä niin, että todella keskityin lukemaani. Taidan todellakin vielä tehdä tän uudestaan jos säät vaan sen sallii.

Nää pari kuvaa muuten kertoo varmaan enemmän kun tuhat sanaa siitä, että kyllä Kehä III sisäpuoleltakin löytyy jo aika landea, ja jokainen varmaan käsittää sen, mistä mä aina puhun kun valitan asuvani vähän kaukana kaupungin vilinästä. Toisaalta musta on kyllä kivaa, että kun mun elämä pyörii arkisin Helsingin keskustassa niin pääsen sit kumminkin elämään tavallaan vähän maalaisempaakin elämää. Ainakin täällä meillä päin on rauhallista ja näissä maisemissa on kiva urheilla.

Hyvin sujuneen lukusession jälkeen käytiin mun veljen kanssa rullaluistelemassa parikymmentä kilsaa ihanassa ilta-auringossa. Illalla tein myös perinteisen mökiltä kaupunkiin-kokovartalohuollon eli kuorin ja kosteutin kovia kokeneen hipiän sekä tein pedikyyrin ja manikyyrin. Huomenna olis sitten vuorossa kampaaja ja vähän eloa tähän heinäkasaan mun päässä. Feeling good 

P.S. Huomaan, että opiskelut on menny perille koska nykyään yritän vahingossa kääntää kaiken englanniks. Hissan lukemiseen pitäis varmaan vielä sitten syventyä vähän tarkemmin.

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja tosi kiva tää uus banneri!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kun jaksat aina piristää mua :)♥

   Poista
 2. Aaaaaaaivan ihania kuvia ;3 ja kiva banneri muutenC:

  fffuck-the-what.blogspot.com

  VastaaPoista