-->

30.7.2013

Laivastonsininen shortsiasu ja paljon hymyä


Viimeks kun kirjotin niin masistelin, mutta ehkä sellanen masistelu vähän kannattaa välillä koska sitten voi ajatusten purkamisen jälkeen nollata ja sitten on kevyt olo. Mulla on hyvä flow lukemiseen ja paljon energiaa varastossa (saattaa johtua myös kuvissakin näkyvästä ruokamäärästä jonka oon ahtanu sisääni). Oon myös pommittanu tosi monia kavereita viesteillä ja lisää on kohta lähössä. Sosiaaliseks tää elämä näyttää muuttuvan hyvinkin tehokkaasti kun jaksaa vaan siihen uskoa.  Tänään mä myös päätin laittaaa mun huoneen sisustuksen täysin uuteen uskoon heti aamutuimaan ennen kun aloin lukea enkkua koska sato vettä ja mun huone näytti harmaalta. Ja sain hyviä uutisiakin; meikä saa vihdoin oman auton! Tänään on siis hyvä päivä.

Mitä teille kuuluu? (Sinänsä järjettömän idioottimainen kysymys joka pitää aina toistaa. Mulle kuuluu ainakin lentokoneiden ja Kehä III huminaa...)

8 kommenttia:

 1. vaik en sua tunne, tää blogi aivan varmasti kuvastaa just sua! Tää blogin nimi on ihan järjettömän upee, ite en ois saanu päähäni tälläst! Toi banneriki on tosi kiva!

  http://chrisse-thesomeday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu :D Niin se taitaa kuvastaa juu! Kiitos sulle :)

   Poista
 2. Aww tää blogi on niiiiin ihana! Oli ihan pakko liittyä. Noi kuvatkin on just tollasii ihania ja laadukkaita! (:

  VastaaPoista
 3. Näytätpäs hyvältä! Hyvä, että et kuitenkaan jääny masistelemaan sen enempää :3 Muutan sitten huomenna Turkuun niin tuut joskus tässä kuussa sitten käymään vai mitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei pidä masistella liikaa kerralla! :D Onnea muuttohommiin ja tuun kyllä käymään kun löytyy sopiva rako molemmille! :)

   Poista
 4. Tässä kuussa... siis seuraavassa kuussa, koska eihän tää kuu viellä oo vaihtunu elokuuhun :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep :D Kamalaa kun aika menee nopeesti ja ihan just on se elokuu!

   Poista