-->

24.7.2013

Last country-days


Taas koittaa se hetki kesälomaa, kun kamat pitää pakata autotallin nurkista ja aitan hirsien raoista ja vilkuttaa heipat mökki-elämälle. Seuraavalla viikolla koittaa taas arki ja työt meijän perheellä, ja haikein fiiliksin palattaan stadiin. Tällä kertaa lisäjännitystä matkantekoon tuo myös kuljetuskalusto, eli hirvikolaroitu auto jonka keula on tuusan nuuskana ja perässä vielä sellanen pienehkö crossiperävaunu. Viimeset päivät mökillä on ollu onneks semiaurinkoisia ja melkosen lämpimiä.

Jos joku ihmettelee mun kovaa mökkihehkutusta, niin voisin vielä mainita sen, ettei meijän mökki oo ihan mikä tahansa saunamökki-talopaketti postimerkin kokosella tontilla. Tää paikka on meijän suvun yhteinen kesäpaikka ja meijän useemman hehtaarin tonttiin kuuluu useita rakennuksia, pari lampea ja vieressä vielä crossirata. Hyvänä lisänä täällä on vielä hyvät lenkkeilymaastot. Pointti tässä oli siis se, että täällä on tekemistä, ja sen takia täällä on ihan kivaa. Nyt joudun kuitenkin tottumaan taas kaupunkielämään, mutta kyllä sekin hyvältä taas maistuu.

Tähän väliin voisin tosin mainita, että viime päivinä mun päivät on kulkenut hyvin pitkälti samanlaisen tylsästi: Aamulla mun kello soi ysiltä, sen jälkeen luen kaheksan tuntia ylppäreihin, illalla juoksen tunnin lenkin ja lopun iltaa dataan. Tähän ei edes viihteen monitoimikeskukset auta.

Meillä oli tarkoituksena vielä kesäloman viimesenä viikonloppuna eli reilun parin viikon päästä tulla vetäsemään täällä Mikkelin Tornimäessä järjestettävä CC- eli cross country-kisa, mutta kuljetuskaluston tilanteen ollessa mikä on, näyttää pahasti siltä, että reissu vaihtuu Vantaan Lavangon SX- eli supercross-kisan tuijotteluun.

6 kommenttia:

 1. Sulla on ihan älyttömän kiva blogi! Jään ehottomasti seuraamaan :)

  http://believe-tessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana toi mustikkakuva, rupes tekee mieli :D

  ♥: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja muutenkin kiwa postaus!

  VastaaPoista