-->

15.7.2013

MX1 GP of Hyvinkää


JOS EI TYKKÄÄ MOTOCROSSISTA ON HULLU! Oon liekeissä, rakastunut ja eläny just yhen elämäni parhaista viikonlopuista sekä kokenu ehdottomasti parhaimmat crossikisat koko tähänastisessa elämässäni (ja uskokaa huviksenne, niitä on takana aika monta). Kuolen mun yli 500 (surkean kaukaa otetun ja rakeisen) kuvan kanssa tänne ja perkaan niitä ehkä koko lopun elämääni. Kokosin tähän nähtäväks muutamia yksilöitä MM-meiningeistä, mutta itse ajokuvat tosiaan jäi vähän tasolle ö koska valokuvaamisen sijasta keskityin mm. elämästä nauttimiseen. Pakko myöntää, että puolet viikonlopun kuvista on mun veljen ottamia, koska se innotu kunnolla järkkärillä kuvaamisesta (vaikka taidot sillä ehkä ei vielä ookaan kovin hioutuneet). Anyways, suomalaiset ajo huonosti ja Espoon kotikerhon sielunveljien menestys EMX2-luokassa jäi vähän hampaankoloon mutta MM-voittajakaksikko Herlings ja Cairoli sekä niiden ajo oli jo yksinään mahtikatteltavaa.

Hyvinkään MM-viikonloppuun odotettiin kävijöitä 8 000, mutta niitä saatiin paikalle 23 000 ja näin ollen tää sama motocross-sirkus-juhla nähdään Hyvinkäällä myös ens vuonna. Lauantaina näytti vielä siltä, että jengi on menny vaan sinne viereen asuntomessuille, mut sunnuntai-aamuna kun käveltiin veljen kanssa trackille nii meinattiin tukehtua aamukahveihimme kun se jono lippuluukuulle oli oikeesti pitkä. Hyvinkää täytti siis kaikki odotukset. Hyvinkään crossirata on siitä spessu, että se on mulle henkilökohtasestikin tosi tärkee paikka, ja mun on ehkä tän viikonlopun jälkeen pakko sanoa uskovani johonkin magiaan koska tää merkitys syventy entisestään viikonloppuna. Näissä fiiliksissä voisin sanoa, että rakastan elämää.

2 kommenttia:

  1. Asun ite tääl Hyvinkääl niin oli hauska lukee, et joku jonka blogii lukee kirjottaa täst paikasta.. Mutta joo hienoi kuvii ja hyvä, et oli kivaa! :)

    VastaaPoista