-->

1.7.2013

Riikka maanteiden kuningas


MEITSI SAI JUST B-KORTIN!!! Tää yllä oleva biisi Reckless Loven Night On Fire siksi, että se tulee muistuttamaan mua ikuisesti ekoista ajotunneista, joina mun mahtavaakin mahtavampi ajo-ope luukutti radio Rockia ja tää soi siellä koko ajan. Oli tosiaan hyvä juttu täyttää 18.

6 kommenttia:

 1. Onnea! :)
  Mulla oli ihan hirveä opettaja autokoulussa, hah!
  Oisko ollut toka ajotunti, kun se hyppäsi puikkoihin ja silloin meni vielä ihan hyvin, mut sitten kun jatkoin sen kanssa ajoja niin se hyppi välillä siellä omilla polkimillaan niin että multa lähti mun omat polkimet jalkojen alta, vaikken tehnytkään mitään väärää. Sitten se huus toisinaan "prkl, kun sä et osaa mitään. Ajoit viime tunnilla paljon paremmin", "v*ttu sun kanssas" jne. välillä melkein itkin, kun piti lähteä ajotunnille ja tiesin, et se opettaa. Toisaalta mua vaan naurattaa jälkeenpäin toi juttu, mut sillon se oli aivan kamalaa. Kirsikkana kakun päälle se, että ajoin kolarin ehkä 2 tai 3 vikalla ajotunnilla -tosin en ollut itse syyssä, vaan joku muu rysäytti perään. Tää mun ope ois halunnut, et ajan jonkun 5 lisätuntia, mut sit ajoin vain 1 lisätunnin eri opettajan kanssa ja se oli silleen "no mikset vois mennä inssiin, et ajat kyl tosi hyvin". Tosta viikon päästä mulla oli inssi ja sekin ihan hirveessä kelissä, kun satoi lunta ja räntää sekä oli tosi liukasta, mut ekalla yrittämällä mentiin läpi! Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei mikä kauhukertomus :D Mullaki oli ihan tyhmä maikka kun ajoin kevarikorttia, mut ei sentää mitään verrattuna tähän...

   Poista