-->

31.7.2013

Sisustuksen uudet tuulet

Uudistin eilen sateisen loma-aamun kunniaks mun huoneen sisustuksen täysin. Tää muutos oli suurin sitten vuoden 2007 seinien maalaamisen. Oon joskus viime tammikuussa tehnyt mun huoneesta postauksen (yäk, millasta jälkeä ja laatua oon blogiini tuolloin jättäny) kun viimeks muuttelin sisustusta. Mun huoneen sisustus oli kuitenkin ollu tylsän harmaa ja tosi ankea mun angstiteiniajoista lähtien ja mustat tekstiilit sekä kirkuvan oranssi seinä oli häirinny mua jo pidemmän aikaa.

Sadekelin harmaus sai mut tuumasta toimeen ja revin mustat tekstiilit mäkeen. Vaihdettiin mattoja mun veljen kanssa ja loput tekstiilit haalin äitin ehtymättömistä aarreaitoista. Lopputulos oli mahtavan avara, valoisa ja kaikin puolin älyttömän inspiroiva. Nyt on ihanaa astua sisään huoneeseen joka on sisustettu vähän aikuismaisempaan tyyliin harmonisesti ja elegantisti.

Mitä mieltä ootte uudesta tyylistä?6 kommenttia:

 1. Aivan ihana huone ! :o ♥

  http://lifeofsuvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. sulla on ihana huone!! Vitsi, kun oma sisustusprojekti on vielä kesken ja joka blogissa esitellään valmiita huoneita, hehheh! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit pääset säkin nauttimaan kun sisustusprojekti valmistuu! :)

   Poista
 3. Ihana postaus ♥!

  http://emmasaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista