-->

16.8.2013

Abi, joka nauraa kaikille perjantaina koulua käyville


Arkeen paluu oli kevyt mutta jees. Kävin koulussa kolmena päivänä ja yks niistä oli vasta sitä oikeeta koulunkäyntiä. Mulla oli koululiikuntaa ekaa kertaa kahteen vuoteen ja matikan tunnilla saatoin vähän tippua kärryiltä. Kouluruoka on pahaa eikä siinä oo yhtään proteiinia koska protsku on kallista. Meijän koulun museoviraston suojelemat käytävät on turmeltu tuomalla sinne lokeroita, joita ilman me ABIT ollaan selvitty jo kaks vuotta. Ja ei hitsit tuntuu hassulta olla abi. Näin fiksuna abina haluan muuten antaa hyvän vinkin kaikille lukion ykkösille, jotka nyt vasta aloittelee opintojaan: Panostakaa täysillä ykkösellä koska se palkitaan myöhemmin. Musta on niin jees käydä koulussa kolme kertaa viikossa ja silloinkin vaan pari tuntia, on meinaa lukion oppimäärät täytettynä meikällä. Nyt on sitten hyvää aikaa lukea ylppäreihin ja no - nauttia elämästä.

Musta on hassua, miten tällaset pari hassua päivää koulussa saa kesän ihan yht'äkkiä muuttumaan mun silmissä syksyks. Lähin eilen ulkoiluttamaan kameraa pitkästä aikaa vaan siks, että "syksyyn taittuva" luonto inspiroi mua kuvaamaan. Lisäks selailen ihan innoissani pari päivää sitten tullutta H&M-syyskuvastoa ja imen joka paikasta syksyinspiraatiota. Kohta haluun varmaan taas ruskaretkelle, mutta sitä ennen haluun nyt ottaa kaiken irti siitä, mitä kesällä on tällä kertaa annettavana - kesä meinaa jatkuu ihan virallisesti vielä kaks viikkoa! Huomenna lähen kesänviettoon Turkuun. Vähän jänskättää koska en oo koskaan käyny siellä satunnaista läpiajoa lukuunottamatta, mutta siitä lisää sitten pian. 
Hyvää kesäviikonloppua kaikille. 

4 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista ja kiva blogi sulla! t.uusi lukija :)

  VastaaPoista
 2. ellen ois lähteny vaihtoon, oisin nyt abi ja tuntuu vaan tosi oudolta, että kaverit lähtee parin jakson jälkeen pois ja että niillä vaan loppuu koulu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi menee kumminki hullun nopee ja ihan just tajuut olevas myös abi! Ite just kaduttaa kun en lähteny koskaan lukiovaihtoon, mut yliopistossa aijon mennä :)

   Poista