-->

15.8.2013

DIY tuubitoppi

Mun DIY-jutuista on tullu yleensä ihan positiivista palautetta, joten sen perusteella uskallan tehdä näitä aina lisää. En vois enempää ylistää tätä "Do It Yourself"-trendiä, koska tuunaamalla vaatteista saa persoonallisia, se on halpaa ja kaiken lisäks vielä huisin hauskaa. Ja huomatkaa sellanen pikkuseikka, että täällä puhuu Riikka-never käsitöitä anymore seiskaluokan jälkeen. 

Tällä kertaa vuorossa siis tuubitoppi, joita oon tehnyt aika monta. Tän raitatuubitopin tein alkukesästä H&M:n aleissa ehkä 3€ maksaneesta topista, joka ei kuitenkaan istunut kovin hyvin. Tuubitopin tekemisen voi jo arvata olevan melkosen helppoa ja sitä se todella on. Tarvitset vain pari nuppineulaa, sakset ja ompelukoneen.

Aluksi käänsin topin yläosan nuppineulojen avulla siitä kohtaa, missä halusin topin yläosan kulkevan. Ompelin sauman ihan taitekohdan juuresta, ja sen jälkeen kokeilin, että toppi on varmasti sopiva. Saksiin uskalsin tarttua varmistuttuani topin istuvuudesta. Viimeisenä ompelin vielä leikatun reunan mukaisesti edellisen sauman vierestä, jotta reuna ei taittuisi rumasti päällä ollessa. Seuraavana pitelin kädessä valmista toppia ja naureskelin kuinka helppoa tää taas olikaan. Kokeilkaa ihmeessä!

2 kommenttia:

 1. Hiukan ihana! Ite oon ollut jo pitkään ihan superhurahtanut kaikkeen DIY-juttuun, ja oon ihan onnessa kun siitä on tullut viime vuosina niin iso juttu :DD Ihana ulkoasu, btw!


  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tää DIY-trendi on kyllä yks tapa pelastaa maailma! :)

   Poista