-->

1.8.2013

Korkkarit jalassa kirkon portailla


I did it! Hinasin itteni keskustaan. Ah, pääkaupunkiseutu: syrjäisin nurkkakin on lähellä sivistystä. Tuntu hyvältä vaan rauhassa kävellä pitkin tuttuja kivikatuja ja kuvailla kaikkea turistien kanssa. Kerranki ei tullu tyhmä fiilis kameran kanssa kulkiessa, muuten olin kyllä snadisti järkyttyny siitä japsi- yms. turistimäärästä joka oli vallannu mm. Senaatintorin. Tänään kävelin mun suosikkikaupungin kaduilla pukeutuneena lähes täysin Seppälän tosi kauan aikaa sitten hankittuihin vaatteisiin. Ainoa ulkopuolinen osa asusta oli viime viikolla hankittu Glitterin huivi ja noi rannekorut jotka on mistä sattuu. En muuten oo ihan varma onko järkeä ilmottaa, mistä esim. mun mekko on jos oon ostanu sen kolme vuotta sitten, eikä siitä tiedosta kukaan hyödy kuitenkaan... Taidan muuten vaihtaa mun suosikkivärin johonkin muuhun kun mustaan, siitä ei näköjään saa valokuvia mun kameralla.

10 kommenttia:

 1. Ulkoasu on muuten todella hieno että paitsi valkoinen :( se on kaikilla :( jotain taustaa hei ! mutta muuten tosi kiva blogi :)

  romanceofmine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite vaan jotenki pidät vaaleudesta, vaikka oon kyllä muutakin ulkoasua kokeillu :D Kiitos paljon mielipiteestä! :)

   Poista
 2. tosi ihana ulkoasu täällä! voi apua kui hienot korkkarit! + olet kaunis!
  haha, ensin kerroit olevasi tavallinen, ja sen jälkeen epätavallinen :D mutta jos oli tarkoitus niin en vain sitten tajunnut juttua. :)

  xoxo-jessika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, en oo muuten ees tajunnu tota :D Ennen toi "epätavallisen tytön tavallinen blogi..." -juttu luki tossa bannerissa ja sitten siirsin sen tohon sivuun :D Ehkä teen pieniä korjailuja noissa infoissa nyt!

   Poista
 3. Ihana blogi ja oot tosi kaunis! :) Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mulla on tää surullisenkuuluisa Canon 1100D ja perusobju, mutta uus objektiivi on ykkösenä hankintalistalla! :D

   Poista
  2. Aijaa okei! Mullakin on se, ja kelasin että varmasti sulla on joku eri objektiivi koska sulla on sairaan laadukkaita kuvia :)

   Poista
  3. Noihin kuviin vaikuttaa tosi paljon se, miten säätää kameran asetukset! Kannattaa vaan opetella käyttää manuaaliasetuksia nii saa parhaan jäljen :)

   Poista