-->

21.8.2013

Kurpitsalasagnea ja Flow-purkkaa


Yks päivä tässä tavallisella rullaluistelulenkillä mulla iski sellanen fiilis, että tää arki on tosi jees. Päivät kulkee hyvin ennalta-arvattavasti mutta ennen kaikkea hyvin. Mulla on just sopivasti koulua (10 h/viikko, heh), ehin tehdä kaikki koulutehtävät hyvin ja oon tosi hyvin ylppärilukemisessa kiinni, lisäks mulla jää aikaa myös omalle hyvinvoinnille enkä oo koulunalun jälkeen joutunu luopumaan mistään. Tässä päästään taas tähän hyvin suunniteltu on puoliks tehty-juttuun.

Mun viime päivät on tosiaan kulunu hyvin pitkälti samanlaisissa merkeissä. Oon hyvä kaveri kirjojen kanssa ja oon päässy taas hyvään terveeseen elämäntyyliin kesän löysäilyiden jälkeen. Tänään esim. tein noista keltasista kurpitsoista kurpitsalasagnea eli lasagnea ilman karmeaa hiilaripastaa! Oon ajellu vähän autolla, ja meninki just aamulla ekaa kertaa bussin sijasta autolla juna-asemalle ihan kikseissä elämän pienistä iloista. Mun velikin nauttii elämän iloista; se meinaa laitto MUN kevarin (jota se on siis käyttäny sata kertaa aktiivisemmin kun mä) täysin uuteen mopopoika-uskoon päivän sen jälkeen kun sain sen auton koska mä oon aina kieltäny sitä tekemästä sen. Tää yhessä kuvassa vilahtava retromenopeli on mun veljen kesäprojekti joka on vähän venyny. Alunperin sen oli tarkotus kunnostaa siitä ittelleen "tosi makee" menopeli, mutta WR tais viedä voiton.

Tänään tää kaikkien tuntema toinen VeeäR vihastutti mua suuresti. Autollisena mut laitettiin siis hakemaan meille kyläilemään tullu mummi juna-asemalta, ja mikäs sielä oli reilu tunti venaillessa koska juna Turusta oli vaan reilun tunnin myöhässä. Joka tapauksessa oli kiva saada mummi kylään. Huomennaki on tulossa oikeen kiva päivä! Mun hissanope laitto meinaa just viestiä, että meijän tunti on peruttu ja mun koulu alkaa vasta puolen päivän aikaan, joten en taidakaan mennä ihan vielä nukkumaan. Öitä kumminkin sinne, missä kello pitää laittaa vähän aikasemmin soimaan.

4 kommenttia:

  1. Sut on haastettu:) http://partofmebyanni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oot tosi nätti!:)

    http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    VastaaPoista