-->

6.8.2013

Las dias muy lindasLöysin itteni selaamasta yhen blogin viime joulun postauksia ja piti vähän läppästä omaa naamaa kun aloin kaipaamaan niitä talven hommia. Nyt on meinaa kesä; jätskiä, shortseja ja tuskasen soijasia juoksulenkkejä. Oon tosiaan herkutellu tässä loppukesän aikana ihan hulluna, mutta kelasin, että palaan taas puhtaisiin protskumättöihin samaan aikaan arkeen paluun kanssa. Just tässä maanantaina söin elämäni toisen kerran Ben&Jerry'sia, ja oon edelleen vakuuttunu ton jäden yliarvostuksesta. Syy ton ylihinnotellun purkin ostoon oli se, että mun veli on halunnu maistaa sitä koko kesän ja minä ihanana siskona sitä sille sitten ostin. Mulle myös suositeltiin tota kyseistä versiota yks päivä, ja halusin mä tietty ittekin päästä maistamaan.

Löysin muuten pari päivää sitten Areenasta Serranon perheen ekoja jaksoja, ja mun oli ihan pakko alkaa pitkästä aikaa kattelemaan niitä. Hassua miten sitäki sarjaa kattoo nykyään ihan erilaisin silmin kun sillon muutama vuos sitten! Nykyään erona on vielä sekin, että tajuun melkeen puolet siitä mitä ne puhuu ja mun oma espanjankielentaito on virenny siinä samassa. Tylsää, että oon päättäny lopettaa espanjan lukemisen lukiossa, nyt pitää vaan keskittyä mm. tohon enkkuun joka on A-kielenä sikavaikeeta...

 Hei BTW mikä ihme on se Ask.fm, jota sekä blogeissa, että Facebookissa hehkutetaan? Onks se jotain sukua sille puol vuotta sitten kuolleelle Formspringille, missä kerjättiin joutavia kysymyksiä? Haha, tää oli taas tällanen peruspostaus, jollasia Demin keskustelublogimainostuspalstalla yleisesti vihataan. Tekis melkeen mieli "raiskata tää teksti hymiöllä". Tosta Demi-hommasta haluisin vielä sanoa yhen jutun: Kaikki bloggaajat roikkuu siellä linkaamassa omaa luomustaan joka keskusteluun, mikä on jees ja itekin teen niin. Miettikää kuitenkin blogeihin kommentoitaessa, että mihin lämäätte sen "Kiva blogi, kato myös mun >> lissutavallisenlife.blogspot.fi"-kommentin. Ite olin ainakin vähän loukkaantunut kun sain tällasen huomiohuorauskommentin edelliseen postaukseen, jossa puhuin astetta vakavammasta jutusta. Ei mulla muuta :)

10 kommenttia:

 1. Mielipide:
  Sulla on aivan ihana, ihana blogi kaikilta osa-alueilta! Mun makuun kuvia kuitenkin on liikaa ja tekstiä liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos palautteesta! :) Oon yrittäny pitää kuvat ja tekstin balanssissa, mutta makujahan on tietty monia :)

   Poista
  2. Makuja tosiaan on monia, sillä musta on ihana että on paljon kuvia! ;)

   Poista
 2. ihania kuvia ja tosi kiva blogi! :)

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. oli tarkotuksena kommentoida tähän postaukseen jo ennen, kun ite löysit tiesi blogilleni (huippujuttu! kiitos! :-) (anteeks, raiskasinko tekstini hymiöllä? :-D)), sillä oon niin samaa mieltä tosta demi-meiningistä... ja blogisi on myös ihana, jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 4. blogis vaikuttaa tosi kivalta!:) ihania kuvia:-)

  VastaaPoista