-->

9.8.2013

Linnanmäki-Borgbacken


Vikoista lomapäivistä kaikki irti! Mulla tuli yks päivä sellanen fiilis, että haluun Lintsille vaikka vielä keväällä uhosin, että en enää lapseile ja tuhlaa isoa summaa rahaa sinne. No, Carpe Diem, kaveri messiin ja menoks. Sääennusteet (jotka on muuten ollut ihan päin honkia koko kesän) ennusteli mitä sattuu, mutta saatiin ihan mahti keli Lintsipäivälle!

Mun päivä alko aika ihanasti kun huomasin junassa, että mun paidasta oli revenny sauma aika vammasesti. Matkusteltiinkin sitten Pasilan sijasta keskustaan ostamaan mulle uus paita ja siitä 3B:llä huvittelemaan. Sain muuten ihanan paidan kympillä Anttilan alerekistä, että ei ollenkaan huono diili. Kieputtiin sitten laitteissa monta monta tuntia, syötiin namikiinalaista sekä jätskiä ja pidettiin hullun hauskaa. Paras laite on musta edelleen pertsa Vuoristorata ja joskus muutama kesä sitten haaveilin tosissani, et pääsisin joskus jarrumieheks -söpöä, eikö? Huonoin laite taas on uudistettu vamma kummitusjuna, joka ei ollu kyllä mitään verrattuna siihen vanhaan ihanan nostalgiseen versioon.

Näin muuten myös Vogue is Only Paper-Valtteri Sandbergin, joka on siis Lintsillä töissä, mutta en uskaltanu sanoa moi kun sillä näytti olevan niin kiire :( En muutenkaan uskalla ikinä sanoa mitään jos satun näkemään jonkun bloggaajan, vaikka normaalisti oon niin supersosiaalinen. Tuntuu vaan jotenki hassulta, että menisin sanomaan "Moi, mä luen sun blogia", oivoi, ehkä mä joskus uskallan vielä. Ja nyt alkua toistaen: ilo irti vikoista lomapäivistä jos niitä vielä sattuu olemaan!

10 kommenttia:

 1. Moikka! Sain haasteen ja nyt olen laittamassa sitä mm. sinulle eteenpäin, käy katsomassa se täältä: http://minttusweetdreamsblog.blogspot.fi/2013/08/sain-haasteen.html

  VastaaPoista
 2. Mä oon käynyt vain kerran Linnanmäellä, haluisin ehdottomasti uudestaankin! Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asun niin lähellä, että tulee käytyä joka kesä yleensä :D Kiitos sulle!

   Poista
 3. todella moni on tänä vuonna käynyt linnanmäellä:) Itse en päässyt:/ oot muuten hirmu nätti!

  http://musicismylife1998.blogspot.fi/2013/08/sinun-tarinasi.html mulla on blogissa sellanen sinun tarinasi juttu. Eli haluaisin kuulla erinlaisia tapahtumia/tarinoita mitä ihmisille on käyneet ja julkaisen ne blogissani. Lue ohjeet tuosta postauksesta:) Ois tosi mukava kuulla mitä kaikke esim just sulle on tapahtunut. Nimettömänä tietenkin julkaisen ne:) Ei ole mikään pakko mutta ainakin voit käydä kurkkaamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuonna sitten meet :D Kiitos sulle! Ja oi kuulostaa superkivalta, käyn tutustumassa! :)

   Poista
 4. toosi kiva banneri sulla:) ja kivoja kuvia:)

  VastaaPoista