-->

27.8.2013

Onnellisesta arjesta koostuu hyvä elämä


Erinäiset jännät tapahtumat tekee arjesta mielenkiintosta. Perjantaina meillä oli koulukuvaus ja oli hauskaa panostaa ulkonäköön sen kuvan takia ihan niinkun joskus alakouluaikoina. Perjantaina mulla oli kans "autokoulua" eli välivaiheen vikat ajelut. Oli oikeen piristävää päästä heittämään lenkki Nuuksion metsiin keskellä päivää. Mulla tulee kyllä ikävä mun mahtavaa ajo-opea ja sen läpänheittoa mut jostain pitää aina luopua saadakseen jotain ja mä on nyt tosiaan saanu ajokortin.

Lauantaina lähin pitkästä aikaa aamulenkille ja juoksinki ennätyspitkän matkan ajankohtaan nähden ja sen jälkeen oli hyvä fiilis. Lauantai-iltana pääsin myös kuukauden tauon jälkeen motocrossailemaan (niinkun jo aijemmin mainitsinkin) ja oi vitsit oli mahtava fiilis. Kaiken juoksemisen ja rullaluistelun jälkeen hyppyrilentely kotarin kanssa oli huippua. Ajokerrasta teki spessun myös se, että siellä radalla oli mua haastamassa toinen tyttö ekaa kertaa ikinä (!!) ...ja mä ajoin paremmin (!!)

Sunnuntaina heräsin kroppa aivan järjettömän jumissa, polvet mustelmilla ja kädet voimattomina, mut toisaalta, kyllähän ne jotkut sanoo: "No pain, no gain.", että ihan hyvää kipua juu. Pakkohan se oli sit sunnuntai-iltana käydä heittämässä rullaluistelulenkki, mutta se oli lyhennettynäkin sellasta läpi repimistä ja sen jälkeen tuntu siltä, kun jok'ikinen energianripe olis kulutettu aivan loppuun ja seuraavana aamuna kroppa oli ku kivipatsas.

Maanantaina ei tapahtunu mitään jännää mut tiistaina kun mulla oli taas vapaapäivä niin järkkäsin ittelleni kunnon spessuaamun. Eka heräsin normaalisti ysiltä, mutta normaalista poiketen alotin kunnon siivousurakan heti ylös noustua eli ehkä viis yli ysin. Siivoilun jälkeen tein ihanan brunssiaamupalan ja mm. leivoin sydän-täysjyvä-pannukakun. Sen jälkeen olikin hyvä syventyä merkantilismin ja taloudellisen liberalismin eroihin.

Että sellasta. P.S. Älkää koskaan, ikinä ottako napakorua pois pitkäksi aikaa jos ette halua sen oikeesti umpeutuvan. Mä kelasin, et pieni aika ilman korua tekis sille hyvää ja unohin sen moneks tunniks pois. Ai. Kun pakotin sen korun takas siihen reikään niin sain sen verille ekaa kertaa sit tän korun ottamisen jälkeen...hyväminä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloista sun arki <3 :)) Hyvä, että elämä maistuu :> Ja outs toi napakoru, meneekö se oikeesti noin nopee umpeen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) ja siis ei se umpeen mee mut se jotenki "vetäytyy" silleen :D en osaa selittää mut sit ku se tappi siin korussa on niin paksu nii se ei meinannu enää mennä...

      Poista