-->

11.8.2013

Oppimisen ja oivaltamisen iloaJeejee, ihan just pääsee kouluun! Oon niin kikseissä mun tulevasta kolmipäiväsestä kouluviikosta jossa viikonloppu alkaa torstaina. Kouluunpaluu tuntuu jotenki helpommalta kun on periaatteessa kouluillu pitkin kesää. Nyt starttaa jo mun 12. kouluvuosi, jännää. Mietin tässä kerran, miten alakoulussa sitä ei koskaan muka oppinu mitään kun joku kysy, mutta nykyään opin kaikkea koko ajan pikkulasten tavoin. Ihmekös tuo, kun nykyseen ruokavalioon kuuluu oleellisena osana Piltit.

Oon urheillu ahkerasti pitkin kesää, aloin tossa kerran miettiä, että kuinkahan monta sataa kilsaa sitä on tullu juostua. Oon kuitenkin oppinu, että urheilusuoritusten jälkeen venyttely on hullun tärkeetä koska mä oon maailman huonoin venyttelijä ja maailman paras tekosyiden keksijä ja mä oon niin jumissa. Päätin oikeesti ottaa itteäni niskasta kiinni alkaen tästä hetkestä ja venytellä joka ilta tarpeeks sekä lisäks ottaa vielä kaikki ällöt vitamiinit joiden syömättömyyteen on melkeen yhtä hauskaa ellei hauskempaa keksiä tekosyitä. 

Oon myös oppinu, että huulipuna on ihan huipputuote jolla saa huulet näyttämään herkuilta. Just nyt oon hullun rakastunu tohon Barbie-pinkkiin versioon. Välillä oon aika miehekäs. Tänään oivalsin pitkästä aikaa hyötyliikunnan mahtavuuden kun pyöräiltiin mamman kanssa noin viiden kilsan minimatka meijän lähimpään cittariin ostamaan mulle uudet ratakengät jotka bongasin mainoksesta. Oli meinaa noi vanhat melkene identtiset Tarjoustalon versiot päässy kulumaan. Samalla reissulla tarttu mukaan parit kivat sporttivaatteet H&M:stä, josta saa muuten todella yllättävän hyviä urheiluvaatteita edullisesti.

Olipas taas viisauksia kerrakseen, kuullaan taas sitten koulujenalun merkeissä kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti